Aile dizisinde Dilan Polat ve Engin Polat'a gönderme yapıldığı iddia edilmişti! Ay Yapım'dan açıklama geldi

Ay Yapım, Aile dizisinde Dilan-Engin Polat çiftine gönderme yaptıkları iddia edilen sahneyle ilgili açıklama yaptı.

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Aslan Soykan karakterinin yer aldığı bir sahnede kara para aklama, vergi kaçırma gibi iddialarla gündeme gelen ve MASAK tarafından incelemeye alınarak haklarında soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Engin Polat'a gönderme yaptığı iddia edilmişti.

'DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT'A GÖNDERME YAPILDI' İDDİASI!

Aile dizisinin Aslan Soykan'ının düşmanlarıyla yaptığı konuşmasında ''Altın, pırlanta, yüzük, elmas bunlara yönelin bunlarda KDV yok. Bir de  posları mail orderdan çektiniz mi tamam. Sizi sosyal  medya hesaplarınızdan takip ediyorum. Paranızı milletin gözüne sokmayın, aç olan açıkta olan var kardeş. Bu marina mercek altında baskın yerseniz bana ağlamayın ben parama bakarım.'' sözleriyle Polat çiftine gönderme yaptığı iddia edildi.

Aile dizisinde Dilan Polat ve Engin Polat'a gönderme yapıldığı iddia edilmişti! Ay Yapım'dan açıklama geldi

AY YAPIM'DAN AÇIKLAMA GELDİ!

Ay Yapım, Aile dizisinde Dilan-Engin Polat çiftine gönderme yaptıkları iddia edilen sahneyle ilgili açıklama yaptı.

Ay Yapım'ın açıkalamasında ''Tüm projelerimizde olduğu gibi Aile projesinde de yer alan karakterler ve sahneler kurgusaldır. Senaryo gereği yer alan sahnelerin gerçek hayatta yaşanılanlar ve kişilerle bağlantısı yoktur.'' ifadeleri yer aldı.

 

AY YAPIM'IN AÇIKLAMASINA GELEN YORUMLAR! ''MANİDAR ZAMANLAMA''

Ay Yapım'ın açıklamasına ''Manidar zamanlama diyelim :), Tamam inandık ama güzel olmuştu :)), Üstüne alınmak isteyen alınabilir tabi'' şeklinde yorumlar yapıldı.

Aile dizisinde Dilan Polat ve Engin Polat'a gönderme yapıldığı iddia edilmişti! Ay Yapım'dan açıklama geldi ile ilgili etiketler Aile Dizisi Ay Yapım Dilan Polat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.