Ahmet Mekin kimdir? Ahmet Mekin kaç yaşında, nereli?

Ahmet Mekin kimdir? Türk sinemasının başarılı erkek oyuncularından biri olan Ahmet Mekin kaç yaşında, nereli? Ahmet Mekin şimdi nerede yaşıyor? İşte Ahmet Mekin hakkında tüm detaylar...

Ahmet Mekin Türk sinemasının ve tiyatrosunun önemli isimlerinden biridir. Peki yaşamı ve kariyeri merak edilen Ahmet Mekin kaç yaşında, nereli?
 
AHMET MEKİN KAÇ YAŞINDA, NERELİ?
 
1932 doğumlu olan Mekin, 1960'lardan itibaren sinema ve tiyatroda aktif rol almıştır. "Selvi Boylum Al Yazmalım", "Mahşere Kadar", "Kavanozdaki Adam" gibi birçok klasik filmde rol alan Mekin, unutulmaz oyuncular arasındadır. Kariyerine tiyatro ile başlayan Mekin, Güngör Dilmen'in oyunlarında ve Dostlar Tiyatrosu'nda rol almıştır. 1980'lerden sonra televizyon dizilerinde de sıklıkla yer alan sanatçı, "Geçmiş Zaman Elbiseleri", "Bir Yürek Satıldı" gibi dizilerde oynamıştır.
Ahmet Mekin kimdir? Ahmet Mekin kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Ahmet Mekin
GÜNÜN VİDEOSU

Eurovision finalinde İsrailli temsilciye şok! Salondan sesler yükseldi!

İsveç Malmö'de düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'na İsrail protestoları damga vurmuştu. Eurovision finalinde ise bu protestolar arttı. İsrailli şarkıcı Golan'dan sonra puanlamada İsrail temsilcisinin yayına bağlanmasıyla birlikte seyircilerden yuhalama sesleri yükseldi.