Özlem Öz kimdir? Özlem Öz hamile mi? Dilan Polat ile ilgisi ne?

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Tayyar Öz ve Özlem Öz pek çok sosyal medya kullanıcısı tarafından merak ediliyor. Fenomen olaan çifler arasında yer alan Özlem Öz ve Tayyar Öz'ün asıl meslekleri de mera ediliyor. İşte Özlem Öz ve kocası Tayyar Öz hakkında merak edilenler...

Dilan ve Engin Polat çiftiile tartıştıkları iddia edilen Tayyar Öz ve Özlem Öz kimdir? Meslekleri ne merak ediliyor. İşte Özlem Öz hakkında tüm detaylar...

ÖZLEM ÖZ KİMDİR?

Tam adı Özlem Lina Öz olan sosyal medya fenomeni 17 Kasım 1988 tarihinde dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nü bitiren Özlem Öz, daha sonra Op. Dr. Tayyar T. Öz ile dünyaevine girdi. Üç kız çocukları olan Özlem Lina Öz, dördüncü bebeğini bekliyor.

TAYYAR ÖZ KİMDİR? MESLEĞİ NE?

Tayyar Taylan Öz 1987 senesinde Kahramanmaraş’ta dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Süleymanlı köyünde tamamlayan Öz, üniversite giriş sınavında dereceye girerek İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni kazandı.

TUS sınavında İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’ne girdi. 5 yıl sonra Ortopedi ve travmatoloji uzmanı unvanını aldı.

Mecburi görevini Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesi’nde yaptı. Görev yaptığı dönemde hastaları sevk etmeden şartları zorlayıp ilçe hastanesinde yapılması çok zor olan yüzlerce başarılı ameliyata imza attı. Sonrasında eşi İstanbul'da çalıştığı için aile birliğini sağlamak için İstanbul Ümraniye EAH ne tayini çıktı.

Özlem Öz kimdir? Özlem Öz hamile mi? Dilan Polat ile ilgisi ne? ile ilgili etiketler Dilan Polat Fenomen
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.