Survivor kadrosunda yer alıyor! Merve Aydın hangi takımda? Merve Aydın kaç yaşında, nereli?

Merve Aydın kimdir? Başarılı bir yarışmacı olan Merve Aydın kaç yaşında, nereli? İşte başarılı yarışmacı hakkında tüm detaylar...

Merve Aydın kimdir? Merve Aydın Filiz, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul'da doğan milli atletimizdir. 800 metre açıkhava ve salon Türkiye rekorlarının sahibidir.

MERVE AYDIN KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Başarılı bir sporcu olmasının yanı sıra, Merve Aydın Survivor yarışmasıyla da tanınır. 2014, 2015 ve 2018 yıllarında Survivor'a katılmış ve 2018 yılında Survivor All Star'da da mücadele etmiştir.

Aydın, atletizmdeki başarıları ve Survivor'daki mücadelesiyle tanınan, izleyiciler tarafından da sevilen bir sporcudur. 

MERVE AYDIN PERFORMANSLARI

Merve Aydın, Survivor 2024 All Star'da Kırmızı takımda mücadeleye başladı. Ancak, daha sonra Mavi takıma geçti. Aydın, parkurlarda gösterdiği performansla ve mücadeleci ruhuyla izleyicilerden takdir topladı. Fakat ne yazık ki elemelerde elenerek adadan ayrıldı.

Survivor kadrosunda yer alıyor! Merve Aydın hangi takımda? Merve Aydın kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Merve Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Afrika ülkesinde darbe girişimi engellendi! Darbeye kalkışan grubun içinde 3 CIA ajanı yakalandı....

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde (KDC), ordu, sabah saatlerinde başlayan bir darbe girişiminin güvenlik güçleri tarafından bastırıldığını duyurdu. Darbeye kalkışan grubun içinde ABD vatandaşı 3 CIA ajanı yakalandı.