Ahmet Hulusi ziyaretindeki Gülben Ergen detayını kim, neden karartıyor?

Star TV'de yayınlanan ve Seren Serengil ile Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu "Duymayan Kalmasın" programında Mustafa Ceceli'nin yeni eşi Selin İmer ile Ahmed Hulusi'nin iki fotoğrafı yayınlandı. Aynı programda Bengü, Selin İmer ve Mustafa Ceceli'nin Ahmed Hulusi ziyaretlerine ilişkin bir fotoğraf daha gösterildi. O ziyarette Gülben Ergen'in de olduğu, ancak Cengiz Semercioğlu ve ekibinin gizlediği iddia edildi. Merak edilen ise Hürriyet'in tam da Gülben'i parlatma çalışmalarına başladığı bir sırada fotoğrafın Doğan Grubu dışında bir mecrada ve eksik yayınlanmasının altında ne yattığı...

Mustafa Ceceli'nin eski gazeteci şimdinin ABD'de mukim tasavvufçu hocası Ahmed Hulusi ile yakınlığı malum.

SuperHaber bu konuda birçok habere imza attı bugüne kadar.

Ceceli ve hocası bugün "Duymayan kalmasın" programında yayınlanan 3 fotoğrafla bir kez daha gündeme geldi.

Fotoğrafların ilk ikisinde Mustafa Ceceli'nin yeni eşi Selin İmer, Ahmed Hulusi'nin dizine çökmüş halde görülüyor.

selin_imer_ahmed_hulusi_1

Ahmed Hulusi'nin yanağını okşadığı Selin İmer'in elini ise bir kadının tuttuğu anlaşılıyor. Ancak fotoğrafın o bölümü kasten kesildiği için, elin sahibinin kim olduğu görülemiyor. Tanıkların iddiasına göre ise o elin sahibi Gülben Ergen!

O ZİYARETLE İLGİLİ FOTOĞRAFLARIN KESİLEN BÖLÜMLERİNDE KİMLER VAR?

Selin İmer'in Ahmed Hulusi'nin dizlerinin dibinde çekilen iki fotoğrafının dışında programda bir fotoğraf daha yayınlandı.

ahmed_hulusi_selin_imer_1

Şarkıcı Bengü, Selin İmer ve Mustafa Ceceli bir koltukta oturuyor. İddiaya göre Ahmed Hulusi tarafından kabul edilmeyi bekliyorlar.

benguI_selin_ceceli

Tanıkların iddiasına göre o ziyarette sadece Ceceli, İmer ve Bengü yok. Türkücü Cansever ile son günlerde evli bir erkekle yaşadığı yasak aşk ile gündemlerden düşmeyen Gülben Ergen de Ahmed Hulusi'yi o gün ziyaret eden isimler arasında.

İddiaya göre, sunduğu programlarda her fırsatta Ahmed Hulusi ile ilgili sözler sarfeden ya da Ceceli gibi müritlerini ağırlayan Gülben de ABD'de mukim bu kişinin müridi.

mustafa_ceceli_guIlben_ergen

Peki, Selin İmer, Mustafa Ceceli ve Bengü'nün fotoğraflarını kim servis etti? Gülben Ergen o fotoğraflardan niye ayıklandı?

Yine iddiaya göre; fotoğrafları bizzat Gülben Ergen Cengiz Semercioğlu'na verdi. Cengiz Semercioğlu ise bu fotoğrafları Kelebek'te kullanmak yerine Star TV'de Seren Serengil ile sunduğu "Duymayan Kalmasın" da yayınladı.

Peki, Mustafa Ceceli, Bengü ve daha önemlisi Ahmed Hulusi'nin dizine çöken Selin İmer afişe edilirken, fotoğrafların kaynağı olduğu ileri sürülen Gülben Ergen neden gizleniyor?

Bu fotoğrafa bir kez daha dönmekte fayda var.

o_el_kimin

O EL GÜLBEN ERGEN'İN Mİ?

Selin İmer, Ahmed Hulusi'nin dizlerinin dibinde. Yanaklarında hocasının elleri bulunuyor. Eli ise bir kadın tarafından tutuluyor. Yarısının kesildiği anlaşılan o fotoğraftaki eksik parça ya da daha doğru deyişle o elin sahibi Gülben Ergen mi?

Gülben Ergen, daha önce de bahsettiğimiz gibi her fırsatta Ahmet Hulusi'den Cemal Nur Sargut ile yaptığı programda olduğu gibi "Dostum" diye bahsediyor...

Ya da bu programda olduğu gibi onun müridlerini ağırlayıp, öğretilerini matah bir şey gibi izleyicilerle paylaşıyor. Bir başka deyişle Gülben Ergen televizyon programlarında Ahmed Hulusi'nin PR şirketi gibi çalışıyor.

Ergen, Mustafa Ceceli-Selin İmer'in evlilikle noktalanan yasak aşkı ve ardından Ahmed Hulusi hakkında SuperHaber'in gündeme getirdiği iddialara kadar hocasının paylaşımlarını RT ediyordu. Ancak son zamanlarda bundan vazgeçtiği, eski RT'leri de kaldırdığı görülüyor.

Peki, ne oldu da Gülben, Ahmed Hulusi'nin en parlak müridlerinden Mustafa Ceceli ile eşini deşifre etme gereği hissetti.

Aslında bu sır değil. Gülben Ergen son günlerde evli bir erkekle yasak aşk yaşadığı iddiası ile magazinin gündeminde, eleştirilerin odağında.

guIlben_asIk

Hürriyet ise Kelebek'te köşe teslim ettiği Gülben Ergen'i dikkatlerden kaçırmak için imaj çalışması yürütüyor.

Bu nedenle haber Hürriyet yerine başka kaynaktan servis ediliyor. Böylece kamunun önüne "yasak aşkla" gündeme gelmiş başka bir hedef konuluyor.

Sorulması gereken asıl soru ise; Selin İmer'in hocası ile çekilen fotoğraflarını çarşaf çarşaf basan Hürriyet'in, evli bir erkekle kameralara yakalanan Gülben Ergen'in skandallarını neden gizliyor?

Ekran_Resmi_2017-09-27_17.28.59

Bu durum Hürriyet'in o çok övündükleri yayın ilkeleri ile ne kadar uyuşuyor?

SuperHaber ÖZEL

guIlben_mikrofon

Ahmet Hulusi ziyaretindeki Gülben Ergen detayını kim, neden karartıyor? ile ilgili etiketler Gülben Ergen Cengiz Semercioğlu Mustafa Ceceli ahmed hulusi selin imer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.