Mustafa Ceceli ve Selin İmer ilk kez beraber görüntülendi!

Şarkıcı Mustafa Ceceli 25 Mayıs'ta 9 yıllık eşinden boşanmış ve sadece 5 gün sonra Selin İmer ile aşk yaşadığını magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Beraber poz vermekten kaçınan ikili ilk kez görüntülendi.

Mustafa Ceceli ile müstakbel eşi Selin İmer 1 haftadır kaldıkları Kanlıca’daki Ajia Hotel’in yakınındaki bir lokantada iftar yaptı. Yanlarında ortak dostları vardı.

Mustafa Ceceli ile Selin İmer’in bu karesini aynı lokantada bulunan bir vatandaş cep telefonu ile çekip sosyal medyada yaydı.

rtyuruyr

16 ODALI BUTİK OTEL

Mustafa Ceceli ile sevgilisi Selin İmer 1 haftadır kaldıkları Kanlıca’daki Ajia Hotel’in sahibi ise Selin İmer’in bir zamanlar aşk yaşadığı Beşiktaş’ın eski başkanı Serdar Bilgili’ye ait olması dikkatlerden kaçmadı.

SELİN İMER'İN ANNESİ KONUŞTU!

Canan İmer, kızı Selin İmer'in Mustafa Ceceli ile ilişkisi hakkında sessizliğini bozdu: “Benim için bir sıkıntı yok, kızıma güveniyorum. Mustafa Bey'le tanıştık, ona da güveniyorum. Çok efendi, terbiyeli bir çocuk.

Mustafa Ceceli ve Selin İmer ilk kez beraber görüntülendi! ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli otel selin imer aija otel canan imer
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.