Ah Belinda filminin yayın saati belli oldu! Ah Belinda'nın konusu ne, oyuncuları kimler? Ah Belinda nereden izlenecek?

1980’li yayınlarda yayınlanan Ah Belinda filmi, yeni versiyonu ile yayına girmeye hazırlanıyor. Dijital platform üzerinden izleyicinin beğenisine sunulacak olan yeni filmin konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. İşte heyecan ile beklenen Ah Belinda filmine ilişkin ayrıntılar…

Nisan ayına henüz girmeden yeni bir liste yayınlayan ve söz konusu listede nisan ayında yayına girecek olan yeni dizi ve filmlere yer veren Netflix platformu, Ah Belinda filmini de müjdelemişti. Seneler önce usta oyuncu Müjde Ar’ın başrolünde olduğu Ah Belinda filminin yeni versiyonu ile izleyicinin beğenisine sunulacağını belirtmiş olan Netflix platformu, izleyicileri heyecanlandıran yeni bir açıklamaya imza attı.

Konusu itibari ile oldukça dikkat çekici olan ve bu neden ile de nisan ayında yayına girecek olduğu duyurulduğundan beri heyecan ile beklenen Ah Belinda filmi için yeni bir açıklama yapıldı. Netflix platformu, filmin saat kaçta yayına gireceğini aboneleri ile paylaştı. Peki, Ah Belinda ne zaman yayınlanacak? Ah Belinda filminde kimler oynuyor, filmin konusu ne?

AH BELİNDA FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

İlk olarak 1986 yılında yayınlanan ve başrolünde usta sanatçı Müjde Ar’a yer veren Ah Belinde filmi, yeni versiyonu ile Netflix’te yayınlanacak. Konusu itibari ile izleyiciyi şimdiden heyecanlandıran filme ilişkin yeni bir açıklama yayınlayan Netflix platformu, Ah Belinda’nın 7 Nisan 2023 Cuma (bugün) günü saat 20:00 itibari ile yayına girecek olduğunu bildirdi.

AH BELİNDA FİLMİNİN KONUSU NE, OYUNCULARI KİMLER?

Ah Belinda filminin yayın saati belli oldu! Ah Belinda'nın konusu ne, oyuncuları kimler? Ah Belinda nereden izlenecek?

Son dönemlerde giderek daha da popülerleşen eski film/ dizi uyarlamalarına ayak uyduran Ah Belinda filmi, bu akşam saat 20:00 itibari ile seyredilebilecek. Dizide, genç oyuncu Dilara’nın “Belinda” isimli şampuanın reklam filminde oynadıktan sonra bir anda 2 çocuklu bankacı Handan Hanım’a dönüşmesi işlenecek. Filmin oyuncu kadrosunda bulunan ünlü isimler ise şu şekilde:

  • Neslihan Atagül, Necip Memilli, Serkan Çayoğlu, Beril Pozam, Meral Çetinkaya, Gamze Karaduman, Efe Tuncer, Kamil Güler, Sacide Taşaner, Anıl Çelik.
Ah Belinda filminin yayın saati belli oldu! Ah Belinda'nın konusu ne, oyuncuları kimler? Ah Belinda nereden izlenecek? ile ilgili etiketler Sinema film
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.