8 Diziyi Final Yaptıran Star TV’den 2 Dizilik Cevap Geldi! Ada Masalı’ndan sonra Kazara Aşk Reyting Tablosunu Yerle Bir Etti! Tebrik Mesajları Yağdı!

Yaz aylarında yeni ve heyecanlı diziler ekranları doldurmaya başladı. Şimdiye kadar başlayan dizilere bakıldığında geçtiğimiz sezona göre çok daha hareketli bir sezon geçirileceğe benziyor. Birbirinden iddialı diziler olaylı senaryolarıyla haziran ayı yayın programını doldurmaya başladı.

Yaz aylarında yeni ve heyecanlı diziler ekranları doldurmaya başladı.  Şimdiye kadar başlayan dizilere bakıldığında geçtiğimiz sezona göre çok daha hareketli bir sezon geçirileceğe benziyor. Birbirinden iddialı diziler olaylı senaryolarıyla haziran ayı yayın programını doldurmaya başladı.

 8 Diziyi Final Yaptıran Star TV’den 2 Dizilik Cevap Geldi! Ada Masalı’ndan sonra Kazara Aşk Reyting Tablosunu Yerle Bir Etti! Tebrik Mesajları Yağdı!

Cam Tavanlar, Baht Oyunu, Baş Belası, Aşk Mantık İntikam, Seksenler, Kazara Aşk gibi diziler yaz ayına damga vuracağa benziyor. Yeni yaz dizilerindeki başrollerin birbiriyle olan uyumu izleyicinin dikkatini çekmişe benziyor.

 

Kış Sezonunun Ardından Star TV Yaza Bomba Gibi Giriş Yaptı!

 

Geçtiğimiz kış sezonunda Star TV yayınladığı dizilerden istediği reytingleri alamadı. Ancak yeni yayınlanan iki dizisi ile ilgiyi üzerine çekeceğe benziyor. Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrollerinde oynadığı Ada Masalı yayınlanan bölümleri ile seyircinin beğenisini kazanmayı başardı.

 8 Diziyi Final Yaptıran Star TV’den 2 Dizilik Cevap Geldi! Ada Masalı’ndan sonra Kazara Aşk Reyting Tablosunu Yerle Bir Etti! Tebrik Mesajları Yağdı! - Resim : 2

Bir diğer yeni dizi olan Kazara Aşk ise hem aldığı reyting hem de sosyal medya etkileşimi ile Yaz sezonunun etkili dizilerinden biri olacağını herkese gösterdi. Star TV geçtiğimiz kış sezonunda birçok dizi yayınlamış ancak bu dizilerden istediği başarıyı elde edememişti. Sefirin Kızı ve Akrep dizileri hariç diğer bütün yapımlar için erken final kararı alındı.

 

Kazara Aşk İlk Bölümü ile İzleyicinin İlgi Odağı Oldu

 

Yaz aylarının olmazsa olmaz aşk dizileri haziran ayının yayın programını oldukça meşgul ediyor. Star TV'nin yeni projesi olan Kazara Aşk ise daha ilk bölümden izleyicinin ilgi odağı olmayı başardı. Perşembe günleri yayınlanan dizi yeni bölüm fragmanı seyirciler ile paylaşıldı. 2 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak yeni bölüm fragman sonrası izleyiciler de merak uyandırdı.

8 Diziyi Final Yaptıran Star TV’den 2 Dizilik Cevap Geldi! Ada Masalı’ndan sonra Kazara Aşk Reyting Tablosunu Yerle Bir Etti! Tebrik Mesajları Yağdı! ile ilgili etiketler kazara aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.