Nuri Alço'nun sağlık durumu hakkında yeni gelişme! Eşi sevindiren haberi duyurdu

Geçtiğimiz günlerde bulantı ve halsizlik şikayetleri nedeniyle hastaneye giden ve yapılan tetkikler sonucu beynine pıhtı attığı anlaşılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço, yoğun bakıma alınmıştı. Burcu Alço, yaptığı paylaşımda eşinin yoğun bakım sürecinin bittiğini ifade ederek Nuri Alço'nun sağlık durumu hakkında yeni açıklamalarda bulundu

Bayram tatili için memleketi Eskişehir’e giden Nuri Alço, evinde rahatsızlanmış yapılan ilk muayenede sanatçının beyin kanaması geçirdiği öğrenilmişti.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde tedavi gören Nuri Alço'dan iyi haber geldi. Burcu Alço, eşinin sağlık durumu hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

"ÇOK ŞÜKÜR BİTTİ"

Burcu Alço, eşi Nuri Alço'nun yoğun bakım tedavisinin sona erdiğini ifade ederek "Yoğun bakım sürecimiz çok şükür bitti, normal odaya geçtik. Her şey yolunda" dedi.

Nuri Alço'nun sağlık durumu hakkında yeni gelişme! Eşi sevindiren haberi duyurdu

Ardından daha önce Nuri Alço ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan Burcu Alço, "Binlerce şükür... Şimdi benim bayramım işte" ifadelerini kullandı.

Nuri Alço'nun sağlık durumu hakkında yeni gelişme! Eşi sevindiren haberi duyurdu - Resim : 2

Nuri Alço'nun sağlık durumu hakkında yeni gelişme! Eşi sevindiren haberi duyurdu ile ilgili etiketler Nuri Alço
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.