Zümrüdüanka 19. bölüm full izle!

Zümrüdüanka 19. bölüm full izle! Zümrüdüanka 19. bölüm izle bağlantısı tek parça FOX TV'de yayınlanacak. Bu akşam ekrana gelecek olan Zümrüdüanka 19. son bölüm tek parça FOX PLAY ekranlarında da izlenebilecek.

Zümrüdüanka 19. bölüm izle linki merak ediliyor. Alp Navruz'un başrol oynadığı Zümrüdüanka 19. son bölüm tek parça fox tv ve youtube üzerinden de yayınlanacak. Dizinin yayınlanan son bölümü geçtiğimiz Cumartesi günü ekrana gelmişti.

Zümrüdüanka son bölümde; Abbas’ın vurulması büyük bir şok etkisi yaratır. Onu vuran kişinin kimliği Serhat ve Zümrüt için daha da büyük bir yıkım olur. Azimet ise bir kez daha evlat acısının ne demek olduğunu hatırlayacaktır. Özgüç konağının habersiz misafiri konak içindeki bütün dengeleri değiştirmeye adaydır. Bu misafir, yalnızca Özgüçlerin değil Demirkanların da huzurunu bozar. Yeni bir düşmanla baş etmesi gerektiğini anlayan Serhat hem sevdiklerini hem de zor durumda olan masum insanları korumak için bir çözüm yolu üretmelidir. Bu uğurda Cihan ile aralarında bir yoldaşlık gelişecektir.

ZÜMRÜDÜANKA 19. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Suhandan’ın öğrendiği gerçek Hamit’le aralarına bir uçurum açar. Hamit imkansız bir çıkmazın içine düşerken Suhandan kendine yeni bir amaç belirler. Azimet, giderek yalnızlaşmanın acısıyla Serhat’a daha fazla tutunmaya karar verir. Bunun için de Serhat’ı konağa döndürmesi, Zümrüt’ten ayırması gerekmektedir. Serhat ve Zümrüt aşkı bir kez daha büyük bir sınavdan geçecektir. Azimet ve Deniz’in yoldaşlığı Serhat ve Zümrüt için anbean artan bir tehlikeye dönüşecektir. Zümrüdüanka yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

Zümrüdüanka 19. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Fox TV Zümrüdüanka son bölüm zümrüdüanka 19. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.