Zuhal Topal’ın Sır Gibi Sakladığı Eşi de Meğerse Ünlüymüş! Yemekteyiz Programının Yıldızının Eşi Bakın Kimmiş?

Yemekteyiz programının sunuculuğunu üstlenen televizyon seyircisinin güvendiği isimlerden biri olan ünlü sunucu Zuhal Topal’ın eşi ortaya çıktı. Meğer ünlü ismin eşi de bir hayli ünlü isimmiş.

Şimdilerde TV 8 ekranlarından yayınlanan Yemekteyiz isimli programın sunuculuğunu üstlenen Zuhal Topal, her sene olduğu gibi bu sene de ekranların en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelmeyi başardı. Eğlenceli sunumu ve başarılar ile dolu kariyeriyle televizyon ekranlarının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zuhal Topal, sadece kariyeriyle değil; özel yaşamıyla da çok merak edilmeye başlandı.

Bütün yazı ailesiyle geçirmiş olan Zuhal Topal’ın bol bol fotoğraf attığı eşi de oldukça ünlü bir isim çıktı. Birçok dizide rol alan ve sunuculuğu kadar oyunculuğu ile de adından söz ettiren 44 yaşındaki Zuhal Topal’ın eşi Korhan Saygıner’in de tanınmış isimlerden biri olduğu öğrenildi. 2008 yılından bu yana evli olan çiftin kızları Lina Saygıner de bu yaz ailesine sıkça eşlik etti. Peki, Zuhal Topal’ın eşi Korhan Saygıner kimdir, mesleği ne? İşte, detaylar…

ZUHAL TOPAL’IN EŞİ MÜZİSYEN ÇIKTI

Zuhal Topal’ın Sır Gibi Sakladığı Eşi de Meğerse Ünlüymüş! Yemekteyiz Programının Yıldızının Eşi Bakın Kimmiş?

Ailenin en küçüğü olarak dünyaya gelen Korhan Saygıner, İzmir’in ilinin Karşıyaka ilçesinde doğdu. 4 kardeşin en küçüğü olan Korhan Saygıner, müzisyen olarak tanındı. 2005 yılında ilk albümü ‘Yaz Beni’ ile müzik piyasalarına giren Korhan Saygıner, sonrasında çok önemli işlere imza attı.

İlk albümünde yer alan ‘İstemiyor’ ve ‘Yaz Beni’ isimli şarkılar ile iyi bir çıkış yakalayan Korhan Saygıner, 2008 yılında bir süredir aşk yaşadığı Zuhal Topal ile evlendi. Çift, 27 Ağustos 2008 tarihine İstanbul Sarıyer Yeniköy’de bulunan Sait Halim Paşa Yalısı’nda hayatını birleştirdi.

ZUHAL TOPAL’IN EŞİ YAPIMCILIĞA BAŞLADI

2015 Eurovision Şarkı yarışmasında 1. olan My Number One parçasının bestecisi Cihristos Dantis ile ortak bir şarkıya imza atmasıyla daha popüler hale gelen Korhan Saygıner, sektörün tanınan isimleri arasına kısa süre içerisinde giriş yaptı. Türk Böbrek Vakfı’nın organ bağışı kampanyasına destek amacıyla yaptığı ‘Bir Işık da Sen Tut’ isimli besteyle çok sayıda ödül toplayan Korhan Saygıner, şimdilerde yeni meslek alanlarına giriş yapmaya başladı.

Sezen Aksu’nun ‘Tükeneceğiz’ şarkısını Funda Arar ile seslendirmesiyle de dikkat çeken Korhan Saygıner, geçtiğimiz yıllarda Dual Yapım şirketini kurdu. Korhan Saygıner iki alandaki çalışmalarını da sürdürüyor.

Zuhal Topal’ın Sır Gibi Sakladığı Eşi de Meğerse Ünlüymüş! Yemekteyiz Programının Yıldızının Eşi Bakın Kimmiş? ile ilgili etiketler Zuhal Topal TV8
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.