Zeynep ile Ozan ekranlara geri dönüyor! İşte '1 Kadın 1 Erkek'in Netflix'te yayınlanacağı tarih

Demet Evgar (Zeynep) ile Emre Karayel'in (Ozan) başrolünde yer aldığı '1 Kadın 1 Erkek' adlı komedi dizisi yıllar sonra yeniden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Televizyon ekranlarında yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen '1 Kadın 1 Erkek' dizisi 15 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak.

Demet Evgar ve Emre Karayel'in rol aldığı "1 Kadın 1 Erkek" dizisi, 7 yıl sonra geri dönüyor. Dizi, 15 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak.

2008-2015 yılları arasında TürkMax, Star TV ve FOX'ta yayınlanan '1 Kadın 1 Erkek' dizisi yeniden izleyiciyle buluşuyor. Demet Evgar'ın canlandırdığı Zeynep, Emre Karayel'in hayat verdiği Ozan karakterinin arasındaki ilişki ve yaşadıkları hayat üzerine kurgulanan dizi yıllar sonra yeniden izleyici karşısına çıkıyor.

1 Kadın 1 Erkek, Netflix Türkiye'ye geliyor

7 YIL ÖNCE FİNAL YAPMIŞTI...

Komedi dizisi '1 Kadın 1 Erkek', 15 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak. Kanada yapımı "Un gars, une fille" dizisinden uyarlanan dizi, 2012 yılında Star TV'de yayınlanan dizi, 8 Aralık 2013 tarihindeki yayınlanan 375. bölümü ile final yapmıştır. 2014 FOX TV'de ekranlara dönmüş 8 Nisan 2015 tarihinde yayımlanan 416. bölümüyle bir kez daha final yapmıştır.

1 Kadın 1 Erkek, Netflix Türkiye'ye geliyor

1 Kadın 1 Erkek, Netflix Türkiye'ye geliyor

Zeynep ile Ozan ekranlara geri dönüyor! İşte '1 Kadın 1 Erkek'in Netflix'te yayınlanacağı tarih ile ilgili etiketler Demet Evgar Netflix 1 kadın 1 erkek emre karayel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.