Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın aşk mı yaşıyor? İlişki itirafı gündeme bomba gibi düştü

İnci Taneleri dizisiyle gündeme gelen Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır aşk yaşadığı iddia edilen kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın sessizliğini bozdu. Taşkın'dan aşk itirafı geldi.

Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Yılmaz Erdoğan konuyla ilgiili sessizliğini korurken Cansu Taşkın'dan gündeme bomba gibi düşen aşk itirafı geldi.

Pınar Kerimoğlu'na konuk olan Cansu Taşkın aşk itirafıyla gündeme bomba gibi düştü. Sunucu Taşkın'a "Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?" deyince ünlü isim bombayı patlattı.

Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın aşk mı yaşıyor? İlişki itirafı gündeme bomba gibi düştü

AŞK İTİRAFI GELDİ

Cansu Taşkın "Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi?" dedi.

Yılmaz Erdoğan'dan 25 yaş küçük olan Cansu Taşkın özel hayatına dair sorular devam edince "Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan" dedi.

Cansu Taşkın yanlış kelimeler kullandığında sevgilisinin onu düzelttiğini de söyledi.

Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın aşk mı yaşıyor? İlişki itirafı gündeme bomba gibi düştü ile ilgili etiketler Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.