Yeni Adnan Oktar mı? Sahte 'Mehdi' Tuncer Çiftçi'den bu kez kadın müritleri ile yemek videosu

Kendisini 'Mehdi' ilan eden ve kadın müritlerinin 'Allah'ın nuru' diye hitap ettiği Tuncer Çiftçi, bir videosu ile daha gündeme geldi. Çiftçi bu kez, daha önce buz gibi suya girmelerini istediği kadın müritleri ile yemekte görüldü.

Kendisini 'Mehdi' ilan eden Tuncer Çiftçi, dün kadınlı ve silahlı görüntüleri ile gündeme gelmişti.

'Türkiye'nin yeni Adnan Oktar'ı mı?' sorusunu akıllara getiren Çiftçi'nin yeni ortaya çıkan görüntülerinde ise; yüzlerce kadının katıldığı yemekte asker duası okunuyor. Çiftçi'nin "Yiyin" talimatıyla kadınlar yemek yemeye geçiyor.

Tuncer Çiftçi, daha önce de kadın müritlerini buz gibi şelaleye sokmuş, son olarak doğum gününde kadın müritleri tarafından yayınlanan videosunda elinde silah ve cephanelerle görüntülenmişti.

 

 

Yeni Adnan Oktar mı? Sahte 'Mehdi' Tuncer Çiftçi'den bu kez kadın müritleri ile yemek videosu ile ilgili etiketler Adnan Oktar Tuncer Çiftçi kadın müritler sahte mehdi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.