Sahte mehdi Tuncer Çiftçi yine rahat durmadı: Özel kuvvetler silahıyla video yayınladı!

Kendisini 'mehdi' ilan eden Tuncer Çiftçi isimli şüphelinin sosyal medya hesabından hem silahlarla hem de kandırdığı kadınları gösteren bir video paylaştı.

Süt ve peynir işiyle uğraştıktan sonra 2005 yılında Kocaeli'ye giderek radyo kanalı kurduktan sonra kendisini 'Mehdi' ilan eden Tuncer Çiftçi'nin sosyal medya hesabından paylaştığı videolar gündem oldu.

KENDİ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Sözde mehdi Tuncer Çiftçi, 26 Temmuz'da Youtube üzerinden yayınladığı video ile kendi doğum gününü kutladı. Lüks villası içinde elinde silahlarla yürüyen Tuncer Çiftçi'nin videosu dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları, Tuncer Çiftçi'ye "Silahlı mehdi" lakabını taktı.

Kendisini 'mehdi' ilan eden Tuncer Çiftçi, kadın müritleriyle video paylaştı

ÖZEL KUVVETLER SİLAHI VAR

Tuncer Çiftçi'nin videosunda sergilediği silahların, Avusturya yapımı "Steyr Aug A3" model piyade tüfeği olması dikkat çekti. "Steyr Aug" silahı birçok ülkenin özel kuvvetleri tarafından tercih ediliyor.


KARABORSADA BULUNMUYOR

Karaborsada bulunan modellerin ise 1978-2000 arası üretilen Steyr Aug A1 modeli olduğu bildirildi. Sözde mehdi Tuncer Çiftçi'nin elindeki silahların ise 2004'ten itibaren üretilen ve karaborsada bulunmayan Steyr Aug A3 model olması dikkat çekti.

Kendisini 'mehdi' ilan eden Tuncer Çiftçi, kadın müritleriyle video paylaştı

MÜRİTLERİNİ VİDEOYA ALDI

Çiftçi ayrıca kandırdığı kadınları videoya aldığı anları da sosyal medyadan paylaştı. Videoda, kadınların üzerinde "Allah'ın Nuru Tuncer Çiftçi" yazması tepki topladı.

Sahte mehdi Tuncer Çiftçi yine rahat durmadı: Özel kuvvetler silahıyla video yayınladı! ile ilgili etiketler silah Doğum günü Tuncer Çiftçi mehdi skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.