Selçuk Bayraktar'dan, SİHA maketi yakan teröristleri çıldırtacak paylaşım

Sosyal medyada İsviçre'de terör örgütü PKK destekçilerinin Bayraktar SİHA maketi yaktığı görüntüler büyük tepki topladı. Bu görüntülere terörden arındırılan dağlarda çekilen karesiyle cevap veren Selçuk Bayraktar, "Sen yanmasan, ben yanmasam, biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa" dedi.

Bölücü terör örgütü PKK destekçileri, İsviçre Winterthur kentine Bayraktar TB-2 SİHA'nın maketini yaktılar. Toplanan kalabalığın maketi yaktığı anlar kameralara da yansıdı.

 SİHA MAKETİNİ YAKTILAR

O görüntüler X'te paylaşılırken; Türkiye'nin yerli üretim S/İHA sistemi Baykar Bayraktar TB2 ve ilk milli insansız savaş uçağı prototipi Bayraktar Kızılelma'nın mimarı, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'dan cevap gecikmedi.

Selçuk Bayraktar'dan, SİHA maketi yakan teröristleri çıldırtacak paylaşım - Resim : 2

"NE DİYORDU ŞAİR..."

Terörden temizlenen dağlarda çekilen fotoğrafını paylaşan Bayraktar, "Ne diyordu şair; 'Ben yanmasam, sen yanmasan, biz yanmasak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa…” ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar'dan, SİHA maketi yakan teröristleri çıldırtacak paylaşım ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar PKK SİHA İsviçre
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.