Yasak Elma izle FOX TV Canlı!

Yasak Elma 79. bölüm izle canlı FOX TV! Yasak Elma 79. bölüm izle bağlantısı tek parça FOX TV'de. 5 Ekim Pazartesi akşamın Yasak Elma 79. bölüm tek parça izlenecek. İşte, Yasak Elma en son bölüm 79. bölüm izle bağlantısı ve detaylar haberimizde..

Yasak Elma izle canlı FOX TV! Yasak Elma 79. bölüm tek parça izle, Yasak Elma en son bölüm izle, Yasak Elma 79. bölüm full izleme detayları haberimizde. 5 Ekim Pazartesi akşamı Yasak Elma izlenecek. İzleyenler, Yasak Elma 79. bölüm izle bağlantısını arıyor. İşte detaylar....

YASAK ELMA 79. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

yasak elma kerim kimdir gerçek adı ne kaç yaşında

YASAK ELMA KERİM KİMDİR? (GÖKHAN ALKAN KİMDİR)

Gökhan Alkan, 8 Aralık 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolejileri Öğretmenliği Lisans ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret-Pazarlama ön lisans bölümlerini bitirdi.

Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi alan Gökhan Alkan'ın ilk televizyon deneyimi 2011 yılında yayınlanan ve büyük ses getiren bir proje olan Muhteşem Yüzyıl ile olmuştur.

Gurbette Aşk, Kocamın Ailesi, Makas, Seviyor Sevmiyor dizilerinde rol alan Gökhan Alkan, şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Zengin ve Yoksul dizinde Karan karakterine hayat vermektedir. Gökhan Alkan, 1.88 metre boyunda, 85 kilo ve Yay burcudur.

Sitene Ekle