Yasak Elma 85. bölüm full izle!

Yasak Elma 85. bölüm full izle! Yasak Elma 85. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde FOX TV'de yayınlanacak. 16 Kasım Pazartesi akşamı Yasak Elma 85. son bölüm tek parça fox play ekranlarında da izlenecek.

Yasak Elma 85. bölüm izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Eda Ece ile Nesrin Cevadzade'nin rol aldığı Yasak Elma 85. son bölüm tek parça halinde FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Dizinin son bölümün izleyiciler geçtiğimiz hafta ekran başına kilitlemişti.

Yasak Elma 85. son bölümde; Yıldız ve Şahika, Ender’den intikam almak için birlik olup, Ender’i Halit’ten ayırmak için ellerinden geleni yaparlar. Ender’in Halit’le sürpriz bir şekilde evlenmesi birçok kişinin canını yaktığı için, Yıldız ve Şahika dışarıdan da yardım alarak işlerini kolaylaştırırlar. Herkesin istediğini elde ettiğini sandığı noktada beklenmeyen bir kaza, Ender, Şahika ve Yıldız’ı bir araya getirir.

YASAK ELMA 85. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yasak Elma 85. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma son bölüm tek parça yasak elma 85. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.