Yasak aşk skandalı! Çapkınlık turunda yakalanan Ayhan Taş muhabirlere rüşvet teklif etti

Kardeş Payı dizisinde canlandırdığı oto tamircisi Sezai rolüyle hafızalara kazınan 51 yaşındaki oyuncu Ayhan Taş çapkınlık turunda yakalandı. 2018 yılında anlaşmalı olarak boşandığı Esin Taş ile 2019 yılında tekrar nikah masasına oturan Ayhan Taş, Cihangir’de bir kadınla el ele görüntülendi. Eşini aldatan Ayhan Taş, görüntülendiğini farkedince muhabirlere rüşvet teklif etti.

Esin Taş ile Ayhan Taş 2018 yılında anlaşmalı olarak boşanmış ancak çift 1 yıl sonra ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Esin Taş ile evli olan ve bu evliliğinden bir kızı bulunan oyuncu fena yakalandı. Ayhan Taş, önceki akşam Cihangir'de başka bir kadınla samimi şekilde görüntülendi.

Yasak aşk skandalı! Çapkınlık turunda yakalanan Ayhan Taş muhabirlere rüşvet teklif etti

Oyuncu Ayhan Taş, eşi Esin Taş ve kızı Hazal.


1,5 HAFTA ARAYLA BAŞKA BİR KADINLA GÖRÜNTÜLENDİ

Sabah Gazetesi'nden Evran Abdullahoğlu'nun haberine göre; Oyuncu Ayhan Taş, geçtiğimiz haftalarda Cihangir'de bir mekanda kız arkadaşı ile saatlerce sohbet ederken görüntülenmişti. Aradan 1.5 hafta geçtikten sonra bu kez başka bir güzel ile yine aynı adreste otururken objektiflere takıldı.

Yasak aşk skandalı! Çapkınlık turunda yakalanan Ayhan Taş muhabirlere rüşvet teklif etti - Resim : 2


EL ELE YAKALANDILAR

Mekanda rahat tavırlarıyla dikkat çeken ikilinin masanın altından el ele tutuştuğu görüldü. Çift, fotoğraflarının çekildiğini fark edince soluğu muhabirlerin yanında aldı.


MUHABİRLERE PARA TEKLİF ETTİ


Taş, "Arkadaşlar kendi aramızda halledebiliriz bu işi, silerseniz size para vereyim" diye ahlaksız teklifte bulundu. Daha sonra kız arkadaşı gelip "Benim alkol içtiğimi ailem bilmiyor, sorun olacak bana" dedi.

Yasak aşk skandalı! Çapkınlık turunda yakalanan Ayhan Taş muhabirlere rüşvet teklif etti - Resim : 3

 

Yasak aşk skandalı! Çapkınlık turunda yakalanan Ayhan Taş muhabirlere rüşvet teklif etti ile ilgili etiketler Ayhan Taş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.