Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile ilgili şaşırtan detay! Sevgilisi eski rol arkadaşı çıktı

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran, son dönemin gözde oyuncularından 27 yaşındaki Pınar Deniz'in aşk yaşadığı meslektaşı Yiğit Kirazcı'nın eski rol arkadaşı olduğu ortaya çıktı. İkili daha önce Aşkın Kıyameti filminin kadrosunda birlikte rol almışlardı.


Kanal D’deki ‘Yargı’nın yıldızı Pınar Deniz, Elle dergisine röportaj verdi. ‘Aşkın Kıyameti’ filminin setinde tanıştığı Yiğit Kirazcı ile arkadaşlığının aşka dönüştüğünü söyledi.

Deniz ‘Aşkın Kıyameti’ filmindeki rol arkadaşı Yiğit Kirazcı ile ilişkilerinin nasıl başladığını Elle dergisine şu sözlerle anlattı...

“İlk tanışma toplantısında karşılaştık. O an sadece işe odaklanmıştım. Benden duymuş olmayın ama kendisi ilk görüşte de boş değilmiş bana karşı. Film bitse de baktık ki hiç ayrılamıyoruz; sonrası iyilik güzellik işte.”

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile ilgili şaşırtan detay! Sevgilisi eski rol arkadaşı çıktı


PINAR DENİZ HAKKINDA

Pınar Deniz, oyunculuk macerasına 2014 yılında yer aldığı 'Sil Baştan' dizisiyle başladı. Ardından Beyaz Yalan ve Vatanım Sensin gibi projelerde rol alan Deniz, 2018 yılında Bir Deli Rüzgar dizisiyle ilk başrol deneyimini tattı. Pınar Deniz'in dizideki partneri ise yakışıklı oyuncu Berk Cankat'tı. Berk Cankat ve Pınar Deniz'in arkadaşlığı, kısa sürede aşka dönüştü. Ancak ünlü çift, 1 buçuk yılın ardından sessiz sedasız ayrıldı. Pınar Deniz, şimdilerde Aşkın Kıyameti filminin setinde tanıştığı Yiğit Kirazcı ile birlikte.

 

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile ilgili şaşırtan detay! Sevgilisi eski rol arkadaşı çıktı ile ilgili etiketler Pınar Deniz Yargı Yiğit Kirazcı Aşkın Kıyameti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.