Yalnız Kurt Dizisine O İsim Geliyor! Kardeşlerim'in Kadir'i 15 Temmuz Kahramanı Oluyor!

ATV’nin yeni sezon dizisi Yalnız Kurt muhteşem bir başlangıçla rekorları alt üst ederken 15 Temmuz destanına yapılan gönderme herkesin duygulanmasına neden oldu. Dizideki asıl kahramanın geri dönüş sinyali ise heyecanlı anların yaşanmasına sebebiyet verdi. Kardeşlerim dizisi eski başrol oyuncusunun adı bu kahraman için geçmeye başladı.

Cuma akşamına damgasını vuran Yalnız Kurt dizisi şimdiden fenomen olacağının sinyallerini verdi. Kurtlar Vadisi’nin devamı niteliğinde olan ve izleyiciden tam not almayı başaran dizideki karakterler oldukça sevildi. Yayın günü konusunda tereddüt yaşanan Yalnız Kurt dizisi rakiplerini adeta bozguna uğrattı.

Osman Sınav tarafından üzerinde titizlikle çalışma yapılan Yalnız Kurt dizisi sosyal medyadan da büyük övgüler aldı. Reytinglerde 1 numara kadar çıkan dizi için daha önceden yeteri kadar tanıtım yapılmaması bazı eleştirileri de beraberinde getirmişti.

Yalnız Kurt Dizisine O İsim Geliyor! Kardeşlerim'in Kadir'i 15 Temmuz Kahramanı Oluyor!

Daha öncesinde Sen Anlat Karadeniz ile Kurtlar Vadisi dizisi yönetmeni Osman Sınav’ın güçlü hikayesine yer vereceği Yalnız Kurt, ekranlarda bambaşka bir soluk yarattı. Ülkemizde işlenen cinayetler, siyasetteki çekişmeler ve terör olaylarının perde arkasını ekranlara yansıtacak olan dizi şimdiden büyük bir ses getirdi.

Kulislerden alınan son iddialar doğrultusunda Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterini canlandıran ve senaryo gereğince yapımdan ayrılan Halit Özgür Sarı ile Yalnız Kurt için tarafların anlaşmak üzere oldukları belirtildi.

Yalnız Kurt Dizisine O İsim Geliyor! Kardeşlerim'in Kadir'i 15 Temmuz Kahramanı Oluyor! - Resim : 2

Yalnız Kurt dizisinde 15 Temmuz kahramanını canlandıracağı iddia edilen Halit Özgür Sarı’nın ilerleyen bölümlerde kadroya dahil olması beklenmekte.

Yalnız Kurt Dizisine O İsim Geliyor! Kardeşlerim'in Kadir'i 15 Temmuz Kahramanı Oluyor! ile ilgili etiketler yalnız kurt halit özgür sarı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.