Yalnız Kurt 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? "Hepsini Yağlı Kazığa Oturturum"

Osman Sınav yaptıysa izlenir diyenlerin haklı çıktığı bir ilk bölümle Yalnız Kurt gelecek vaad etti. Terör örgütü FETÖ ile ilgili sahnelerin damga vurduğu 1. bölümde Esra'nın vurulması herkesi şoke etti. İşte Yalnız Kurt 2. bölüm fragmanı...

Yalnız Kurt şimdiye kadar tarihi dizi izleyenlere bir de yakın tarihi anlatan bir yapım olarak ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı. Terör örgütü FETÖ ile ilgili sahnelerin damga vurduğu dizide Altay Kurtoğlu ve Esra Türkmen karakterlerinin uyumu ise göz doldurdu.

Yalnız Kurt yeni bölüm fragmanında yer alan sahneler ise dizinin ilerleyen bölümlerde heyecanın tavan yapacağının işaretleri verildi. Altay ve Esra'nın mücadelesinin başlayacağı Yalnız Kurt'da daha ilk bölümden Esra Türkmen'in vurulması olay oldu. İşte Yalnız Kurt 2. bölüm fragmanı...

Yalnız Kurt İlk Bölümde Neler oldu?

FETÖ terör örgütünün düzenlediği 15 Temmuz Darbe Girişiminin nasıl olduğunu, örgütün yapılanmasını anlatan Yalnız Kurt, milletin o gece gösterdiği derin feraseti de ekrana taşıyacak.

Bununla da kalmayan dizi yakın tarihte meydan gelen birçok sırlı olayın da perde arkasında yaşananları anlatacak. Yalnız Kurt Türkiye'de meydana gelen terör ve cinayet olaylarını çarpıcı bir şekilde izleyenlere aktaracak.

Yalnız Kurt 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? "Hepsini Yağlı Kazığa Oturturum" ile ilgili etiketler yalnız kurt fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.