Yalı Çapkını 9. Bölüm Fragmanı 19 Kasım 2022

Milyonları ekran başına kilitleyen Yalı Çapkını dizisi 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölüm final sahnesine Ferit ve Seyran'ın yatak sahnesi damga vururken yeni bölümde Suna'nın kaçırılışı seyirciyi şoke ediyor. Peki Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Her bölümü, her sahnesi dikkat çeken ve Cuma akşamları seyircisini soluksuz bırakan Yalı Çapkını 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Ersin Arıcı ve Gözde Kansu gibi usta isimler yer aldığı OGM Picture imzalı Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor.

Cuma akşamları seyircisini ekran başına kilitleyen Yalı Çapkını son bölümünde Seyran ve Ferit'in yatak sahnesi Twitter'da TT olarak dizi tarihinin en iğrenç sahnelerinden biri olarak görüldü. Öte yandan Seyran'ın ablası Suna'yı korumak istemesi Ferit'in bu durumdan faydalanması seyircisinin Ferit'e nefret kusmasına neden oldu.

Ancal Yalı Çapkını 9. bölüm fragmanında görüldü ki Ferit, Seyran'ın çaresizliğinden faydalanmıyor. Aksine ikili birlikte hareket ederek dizinin yeni bölümünde Suna'nın kaçırılmasına yardımcı oluyor.

İşte Yalı Çapkını 9. bölüm fragmanı...

Yalı Çapkını 9. Bölüm Fragmanı 19 Kasım 2022 ile ilgili etiketler Yalı Çapkını Fragman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.