Beklenen an geldi! Gerçek Squid Game'den yeni fragman

Netflix'in popüler dizisi Squid Game rekor ödülle tarihe geçmişti. 456 gerçek oyuncu ve 4,56 milyon dolarlık para ödülü olan Squid Game: The Challenge fragmanı yayınlandı.

Squid Game'den uyarlanan Squid Game: The Challenge adlı reality şovunun ilk tam fragmanını yayınladı. Zorlu mücadelede 456 katılımcı, 4.56 milyon dolarlık ödül için yarışacak. 

Katılımcılar orijinal dizideki karakterlerin yaşadığı gibi ranzalı bir odada yaşayacaklar. Fragmana bakılırsa yarışmalar da benzer olacak. Örneğin içinde kocaman bir oyuncak bebeğin olduğu "Kırmızı Işık, Yeşil Işık" oyununda kaybedenler siyah boya ile vurulacak. Dizide ölümle sonuçlanıyordu.

Mekânların tasarımı ve gardiyanların kostümleri, diziyle mükemmel bir uyum içerisinde. Bu nedenle, dizi severlerin bu yarışmadan büyük keyif alacağına şüphe yok. Toplamda 10 bölüm planlanmış durumda ve her bir bölümde katılımcılar, diziye ilham kaynağı olan özel yarışmalar için özenle hazırlanmışlardır. Bu heyecanla beklenen reality şov, 22 Kasım 2023 tarihinde izleyicilerle buluşacak.

 
Beklenen an geldi! Gerçek Squid Game'den yeni fragman ile ilgili etiketler Netflix Squid Game

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.