Yalı Çapkını 21. Bölüm Full izle

Yalı Çapkını 21. bölüm izle! Cuma akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını son bölüm ile Youtube de.

Yalı Çapkını 21. bölüm izle! Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını son bölüm ile Youtube platformunda olacak.

Başrollerinde Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun yer aldığı Yalı Çapkını son bölümünde; Masal yaptıklarını geri almaya çabalarken Yağmur yeni bir yol ayrımına gelir.

Yalı Çapkını 21. Bölüm Full izle

Seyran ile konuştuktan sonra duyduklarından hem öfkelenen hem de etkilenen Halis Ağa, yalıda ve işyerinde yeni kurallar getirir. Ferit’i de işlere dahil eden Halis Ağa’nın sözleri çok ağır olur. Seyran ise kendinden beklenmeyen bir hamle yapar. Suna ile Abidin’in arasındaki duygular yoğunlaşır.

Kazım’ın vurulduğunu ve Ferit’in de onun yanında olduğunu öğrenen ev halkı soluğu hastanede alır. Kazım’ın başına gelenler herkesi derinden etkiler. Seyran ve Ferit’in arasındaki sular biraz durulurken; Pelin’in durumu Seyran’a beklenmedik bir karar aldırır.

Yalı Çapkını 21. Bölüm Full izle ile ilgili etiketler Yalı Çapkını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.