Çöp Adam 12. bölüm full izle! Çöp Adam son bölüm izle

Çöp Adam 12. bölüm izle full olarak 1 Mart akşamında yayında. Star TV ekranlarında yayınlanan Çöp Adam son bölüm dizi bitiminde Youtube platformunda.

Çöp Adam 12. bölüm izle full olarak 1 Mart tarihinde yayında. Çarşamba akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan Çöp Adam son bölüm dizi bitiminde Youtube platformunda olacak.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu’nun oynadığı Çöp Adam son bölümünde; Tamer’e sürpriz yapmak isterken Berrin tarafından engellenen Peri, Tamer’in doğum gününü savaş alanına çevirir.

Peri tüm gerçekleri haykırırken, Tamer’in ona inanmamasıyla yıkılır. Kızının yaşadığı şok nedeniyle öfkelenen Tamer, Peri’nin karşısına geçer ve ailesinden sonsuza dek uzak durmasını söyler.

Çöp Adam 12. bölüm full izle! Çöp Adam son bölüm izle

Berrin kızına yaşattıklarından dolayı suçluluk duysa da sonunda ailesini geri kazandığı için mutludur. Dilber’in tereddütlerine rağmen Berrin’in kazandığı zaferden dolayı gurur duyan Meryem de yengesinin en büyük destekçisi olur. Bu durum Selim tarafından terk edilen Ahu’nun işine gelmese de, otelde tanıştığı “zengin” bir yabancı onun için yeni bir umut ışığı olacaktır. 

Kendini aklamaya çalışan Peri’nin denediği sıra dışı yollar Tamer’le yeniden karşı karşıya gelmesine neden olur. Peri’ye olan tutkusuna bir türlü söz geçiremeyen Tamer’in aklı Peri’nin ailesiyle ilgili gizli kalmış gerçekleri öğrenmesiyle iyiden iyiye karışır. Tüm çabalarına rağmen gerçekleri ortaya çıkaramayan Peri’nin pes ettiği noktada şans yüzüne güler. Bu sırada Tamer ise tüm bu yaşananlara bir çare bulmak için farklı bir yol denemeye karar vermiştir.

Çöp Adam 12. bölüm full izle! Çöp Adam son bölüm izle ile ilgili etiketler Çöp Adam

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.