Yalı Çapkını 8.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yalı Çapkını 8.Bölümde neler olacak?

Yalı Çapkını 7.Bölüm yayınlandıktan hemen sonra Yalı Çapkını 8.Bölüm Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü 11 Kasım Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Yalı Çapkını 8.Bölüm Fragmanı izle

Yalı Çapkını 7.Bölüm yayınlandı.Peki Yalı Çapkını 8.Bölümde neler olacak?

YALI ÇAPKINI YENİ 3.BÖLÜM FRAGAMANI YAYINLANDI

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kızılcık Şerbeti 3.Bölüm Fragmanında gelecek hafta ile ilgili önemli ipuçlarını verdi.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yalı Çapkını heyecen dorukta bir bölüm ile ekrana geldiYusuf, Seyranların uzaktan akrabası olduğunu söyleyerek yalıda iş bulur. Ferit ise bu duruma çok sinirlenir ve Seyran'la olan biten hakkında konuşmak için ona bütün günü beraber geçirmeyi teklif eder.

Fuat ise Suna'yla çalışmaya devam eder. Halis Ağa'nın Kazımlara ziyareti, Hattuç ile eski defterlerin açılmasına neden olur. Suna ve Seyran'ın Fuat ile Ferit'le çıktığı yemek ise beklenmedik bir sürprizle sonlanır.

 
Yalı Çapkını 8.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yalı Çapkını 8.Bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler Fragman Yalı Çapkını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.