Xbox Game Pass Ağustos 2023 oyunları!

Oyun dünyasının önde gelen platformlarından biri olan Xbox, oyuncular için çeşitli hizmetler sunmaya devam ediyor. Bu hizmetlerden biri de Xbox Game Pass, oyuncuların yüzlerce oyun arasından seçim yapabileceği bir abonelik hizmetidir. Ağustos 2023'te sunacağı yeni oyunlarla merak konusu olan Xbox Gamepass, oyuncular tarafından araştırılıyor. Peki, Xbox Game Pass Ağustos 2023 oyunları neler, hangi oyunlar var? İşte ayrıntılar...

Xbox Game Pass, Microsoft'un sahip olduğu bir hizmet olup, kullanıcılara geniş bir oyun kütüphanesine erişim imkanı sunuyor. Her ay sunduğu yeni oyunlarla merak konusu olan Xbox Gamepass, Ağustos ayında ücretsiz vereceği oyunlar konusu nedeniyle araştırılıyor. Peki, Xbox Game Pass Ağustos 2023 oyunları neler, hangi oyunlar var? Detaylar haberimizde...

Xbox Game Pass Ağustos 2023 oyunları!

XBOX GAMEPASS AĞUSTOS 2023 OYUNLARI

Microsoft, Ağustos 2023 için Xbox Game Pass'e gelecek yeni oyunların tamamını henüz açıklamadı, ancak dört oyunun geleceği kesinleşti.

Ağustos 2023'te Xbox Game Pass aboneleri, şimdiden dört oyunla heyecanlanabilir, ve muhtemelen daha fazlası da duyurulacak. Microsoft, Ağustos 2023 için Xbox Game Pass oyunlarını tümünü bir seferde açıklamayacak gibi görünüyor. Eğer alışılageldik takvime uyarsa, hayranlar Ağustos ayının başında ayın ilk yarısı için yeni oyunları öğrenirken, ortasında da ayın ikinci yarısı için yeni oyunlar duyurulacak.

Şu anda, Ağustos 2023 için Xbox Game Pass'e gelecek dört oyun onaylanmış durumda. Bu oyunlar şunlardır: Celeste (1 Ağustos), Everspace 2 (15 Ağustos), The Texas Chain Saw Massacre (18 Ağustos) ve son olarak, Sea of Stars (29 Ağustos). 

Xbox Game Pass Ağustos 2023 Oyunları

-Celeste - 1 Ağustos

-Everspace 2 - 15 Ağustos

-The Texas Chain Saw Massacre - 18 Ağustos

-Sea of Stars - 29 Ağustos

-Celeste, Ağustos 2023 için Xbox Game Pass oyunları arasında diğerlerinden biraz farklıdır, çünkü aslında Temmuz 2023 Game Pass duyurusunun bir parçasıydı. Bir nedenden dolayı Microsoft, Celeste'in önceden duyurusunu yapmayı tercih etti, ancak bu, Celeste'in Ağustos 1'de geri döneceği gerçeğini değiştirmez. Aslında Celeste daha önce de Xbox Game Pass'te yer almış ancak daha sonra servisten kaldırılmıştı, bu nedenle 1 Ağustos, oyuncuların bu harika oyuna geri dönüş yapma günü olacak.

Xbox Game Pass Nedir?

Xbox Game Pass, abonelerine aylık sabit bir ücret karşılığında geniş bir oyun koleksiyonuna erişim fırsatı sunan bir oyun abonelik hizmetidir. Xbox Game Pass aboneleri, kendi cihazlarında oynayabilecekleri ve indirebilecekleri yüzlerce oyun arasından dilediğini seçebilirler. Bu oyunlar, Xbox konsolları, PC ve mobil cihazlarda oynanabilir ve kullanıcılara eşsiz bir oyun deneyimi sağlar.

Xbox Game Pass Ağustos 2023 oyunları! ile ilgili etiketler Xbox Game Pass Ağustos
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.