Playstation Plus Nisan 2024 ücretsiz oyunları! PS Plus Nisan 2024 oyunları

Nisan 2024'te PlayStation Plus abonelerini sevindirecek ücretsiz oyunlar ortaya çıktı. 2024'ün 3. ayında, oyunseverlerin dört gözle beklediği PlayStation Plus katmanına yeni eklenen ücretsiz oyunlarla dolu olacak. Sony'nin abonelik hizmeti, oyunseverlere her ay yeni deneyimler sunmak amacıyla PS Plus Essential, Extra ve Deluxe olmak üzere üç farklı katmana ayrılıyor. Peki, Nisan 2024 Playstation Plus oyunları neler? İşte, Playstation Plus Nisan 2024 oyunları!

Nisan ayının gelmesiyle birlikte Sony, PlayStation Plus abonelerini sevindirecek bir duyuru yaptı. PlayStation Plus'a eklenen oyunlarla ilgili detaylar paylaşıldı ve bu ayın ilk yarısında toplam değeri 2.828 TL'yi aşan üç oyun ücretsiz olarak sunulacak. Peki, Nisan 2024 Playstation Plus oyunları neler? İşte, Playstation Plus Nisan 2024 oyunları!

Playstation Plus Nisan 2024 ücretsiz oyunları! PS Plus Nisan 2024 oyunları

PLAYSTATION PLUS NİSAN 2024 ÜCRETSİZ OYUNLARI

Sony, PlayStation Plus üyeleri için sunacağı ücretsiz oyunları duyurdu. Nisan ayının ilk yarısında, abonelerin ücretsiz olarak erişebileceği toplam değeri 2.828 TL'yi bulan üç oyun bulunacak. PlayStation platformunun abonelik sistemi olan PlayStation Plus, her ay üyelerine ücretsiz oyunlar sunuyor. Bu ayın oyunları da oldukça heyecan verici.

Nisan ayında PlayStation Plus aboneleri için sunulacak oyunlar arasında Immortals of Aveum da var. Bu oyun, PS5 platformunda oynanabilecek ve normalde 1.400 TL'lik bir değere sahip. Ayrıca, PS4 ve PS5'de oynanabilen Minecraft Legends ile Skul: The Hero Slayer da ücretsiz olarak sunulacak oyunlar arasında.

Bu ay PlayStation Plus Essential, Extra ve Deluxe aboneleri için sunulacak oyunlar arasında Immortals of Aveum, Minecraft Legends ve Skul: The Hero Slayer yer alacak. Oyunları kütüphanenize eklemeyi unutmayın çünkü 2 Nisan'dan itibaren bu oyunlara erişebileceksiniz.

Playstation Plus Nisan 2024 ücretsiz oyunları! PS Plus Nisan 2024 oyunları ile ilgili etiketler PlayStation
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.