Xbox Game Pass Mayıs 2024 ücretsiz oyunları!

Microsoft'un oyun tutkunlarına sunduğu Xbox Game Pass ücretsiz oyunları Mayıs 2024'te büyük bir oyun şöleni sunuyor. Oyun dünyasının heyecanla beklediği yeni başlıklar ve efsanevi yapımlarla dolu bu ay, oyun tutkunlarını mest edecek nitelikte. Peki, Xbox Game Pass Mayıs 2024 oyunları neler, hangi oyunlar ücretsiz olacak? İşte Xbox Game Pass Mayıs 2024 oyunları!

Xbox Game Pass hayranlarının heyecanla beklediği an geldi çattı! Mayıs 2024 için Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek dört yeni oyun nihayet belli oldu. Peki, Xbox Game Pass Mayıs 2024 ücretsiz oyunları neler, hangi oyunlar ücretsiz oluyor? İşte, Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek yeni ücretsiz oyunlar...

Xbox Game Pass Mayıs 2024 ücretsiz oyunları!

XBOX GAME PASS MAYIS 2024 ÜCRETSİZ OYUNLARI

Mayıs ayında Xbox Game Pass'e eklenen oyunlar arasında şunlar bulunuyor:

  1. Brothers: A Tale of Two Sons - Bulut, konsol, PC Yeteneklerine güvenenler için tek oyunculu bir deneyim sunan bu oyun, aynı zamanda birlikte oynamak için mükemmel bir seçenek. İki kardeşin babalarını kurtarmak için zorlu bir yolculuğa çıktığı bu oyun, It Takes Two ve A Way Out gibi yapımların yaratıcısı Josef Fares'in ilk başyapıtı.

  2. Kona 2: Brume - Bulut, konsol, PC Kuzey Quebec'in ıssız ve gizemli bölgelerine doğru bir keşif yolculuğuna çıkıyoruz. Oyun, oyunculara gerilimi ve gizemi aynı anda yaşatmayı başarıyor, adeta her an tetikte olmanızı sağlıyor.

  3. Little Kitty, Big City - Bulut, konsol, PC Hangimiz bir kediyle oynamaktan hoşlanmaz ki! Bu sevimli oyun, büyük bir şehirde küçük ama bir o kadar da yaramaz bir kedi olarak maceraya atılmamıza olanak tanıyor. Şirinlik dozajı yüksek olan bu oyun, kalpleri çalmaya hazır!

  4. Tomb Raider: Definitive Edition - Bulut, konsol, PC Lara Croft'un maceralarını sevenler için harika bir haber! Bu oyun, 2013 yılında piyasaya sürülen ve oyuncular tarafından büyük beğeni toplayan yapımın tüm ek paketlerini içeriyor. Deneyimlememiş olanlar için mükemmel bir fırsat!

Ancak, 4 oyun gelirken birçoğu da veda ediyor. 15 Mayıs itibariyle Xbox Game Pass kütüphanesinden kaldırılacak oyunlar ise şunlar:

Eastern Exorcist

Eiyuden Chronicle Rising

Fuga: Melodies of Steel 2

Ghostlore

Just Cause 4 Reloaded

Norco

SD Gundam Battle Alliancea

Supraland Six Inches Under

Xbox Game Pass Mayıs 2024 ücretsiz oyunları! ile ilgili etiketler Xbox Game Pass
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.