Amazon Prime Gaming Mart 2024 ücretsiz oyunları!

Amazon Prime Gaming, Mart 2024 için ücretsiz oyunlarını duyurdu. Bu ay, Prime Gaming üyelerine 8 farklı oyun ücretsiz olarak sunulacak. Ayrıca Amazon, League of Legends, PUBG ve Lost Ark gibi oyunlar için çeşitli hediyeler vermeye devam edecek. İşte, Amazon Prime Gaming Mart 2024 oyunları...

Amazon, Mart ayına özel ücretsiz oyunlarını duyurdu. Prime Gaming üyeleri için coşku verici bir fırsat sunan Amazon, üyelerine tam 8 oyunu ücretsiz olarak sunacak. Ayrıca, League of Legends, PUBG ve Lost Ark gibi popüler oyunlara özel çeşitli hediyeler de bu ay da abonelerle buluşacak. İşte, Amazon Prime Gaming'in Mart 2024 oyunlarını keşfedin...

Amazon Prime Gaming Mart 2024 ücretsiz oyunları!

AMAZON PRİME GAMİNG MART 2024 ÜCRETSİZ OYUNLARI

Amazon, bu Mart ayı boyunca sekiz oyunu ücretsiz olarak sunacak.Bu oyunlar arasında, bir klasik olan Fallout 2 ve çeşitli türlerde oyunları içeren geniş bir yelpaze yer alıyor.

Fallout 2, 7 Mart'ta Prime Gaming'de oyuncularla buluşacak. Bu oyun, tamamen imha olmuş bir dünyada geçen heyecan verici bir hayatta kalma klasiği olarak tanımlanıyor. Ayrıca, Fallout dizisinin de Prime Video'da ilk sezonuyla çıkış yapacağı 12 Nisan tarihinden önce, oyuncular için harika bir fırsat sunuyor.

Prime Video'nun takvimine bakıldığında, Invincible Presents: Atom Eve adlı oyunun 14 Mart'ta oyunculara sunulacağı görülüyor. Bu oyun, Invincible evreninin sosyal yönünü ve çeşitli süper düşmanlara karşı savaşlarını konu alıyor. Ayrıca, Kanadalı elektro-pop ikilisi Milk and Bone'un eseri olan harika bir soundtrack'e sahip.

Mart ayının diğer oyunları arasında Scarf, Mystery Case Files: Moths to a Flame ve Bus Simulator 21 gibi çeşitli türlerde oyunlar yer alıyor. Bu oyunlar, farklı oyun deneyimleri sunarak Prime abonelerine keyifli bir Mart ayı geçirmelerini sağlayacak.

Ancak, Amazon Luna'nın Prime Gaming kanalı üzerinden bulut streaming yoluyla sunulan bazı oyunların, ülkemizde erişime açık olmadığı belirtiliyor. Yalnızca ABD, Kanada, Almanya, Birleşik Krallık, Fransa, İtalya ve İspanya'da yaşayan aboneler bu oyunlardan faydalanabilecekler.

Amazon Prime Mart 2024 Ücretsiz Oyunları:

  • 7 Mart: Fallout 2, Scarf
  • 14 Mart: Mystery Case Files: Moths to a Flame, Invincible Presents: Atom Eve
  • 21 Mart: Pearls of Atlantis: The Cove, Bus Simulator 21: Next Stop
  • 28 Mart: Through the Darkest of Times, Bridge to Another World: Secrets of the Nutcracker

Bu ay, Prime Gaming üyeleri için oyun dolu bir ay olacak gibi görünüyor.

 
 
 
 
Amazon Prime Gaming Mart 2024 ücretsiz oyunları! ile ilgili etiketler Amazon Prime Gaming
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.