Xbox Game Pass Mart 2024 ücretsiz oyunları!

Microsoft'un oyun tutkunlarına sunduğu Xbox Game Pass, Mart 2024'te büyük bir oyun şöleni sunuyor. Oyun dünyasının heyecanla beklediği yeni başlıklar ve efsanevi yapımlarla dolu bu ay, oyun tutkunlarını mest edecek nitelikte. Peki, Xbox Game Pass Mart 2024 oyunları neler, hangi oyunlar ücretsiz olacak? İşte Xbox Game Pass Mart 2024 oyunları!

Microsoft'un oyun severlere sunduğu Xbox Game Pass, Mart 2024'te muazzam bir oyun festivaline ev sahipliği yapıyor. Bu ay, oyun dünyasının sabırsızlıkla beklediği yenilikçi başlıklar ve efsanevi yapımlarla dolu, gerçek bir oyun şölenine dönüşüyor. Oyun tutkunlarını coşturacak bu oyunlar, Xbox Game Pass üyelerini heyecanlandırmaya yetecek kalitede. Peki, Xbox Game Pass Mart 2024 oyunları neler, hangi oyunlar ücretsiz olacak? İşte, Xbox Game Pass üyelerini bekleyen Mart 2024 oyunları!

Xbox Game Pass Mart 2024 ücretsiz oyunları!

XBOX GAME PASS MART 2024 ÜCRETSİZ OYUNLARI

Şubat 2024'te Xbox, Gamepass aboneliğine Persona 3 Reload, Resident Evil 3 ve Tales of Arise gibi oyunları eklemişti. Peki, bu Mart ayında Xbox Game Pass aboneleri için hangi oyunlar var? İşte Mart ayında yayınlanacak olan Xbox Game Pass oyunları...

Warhammer 40,000: Boltgun - 5 Mart

Lightyear Frontier - 19 Mart

MLB The Show 24 - 19 Mart

Diablo IV - 28 Mart

Mart ayının ilerleyen zamanlarında Game Pass aboneliğine yeni oyunlar eklenebilir. Gelecek aylarda Game Pass için planlanan oyunların ön gösterimini dahi sunacağız.

Xbox Game Pass Mart 2024 ücretsiz oyunları! ile ilgili etiketler Xbox Game Pass
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.