Verdiği tekne pozuyla tepki çekmişti! Süreyya Yalçın TEMA'ya yaptığı yardımlarla özür diledi

Ozan Baran ile evlendikten sonra Amerika'da yaşayan ve tatil için Bodrum’daki evine gelen sosyetik isim Süreyya Yalçın, verdiği tekne pozu ile tepki toplamıştı. Sosyetik güzel, arkasından dumanlar yükselirken bikinisiyle poz verdiği yangın bölgesine 5 kamyon su, 5 kamyon ayran ve 5 kamyon buz yolladı. Yalçın, Tema Vakfı’na da yüklü bir bağışta bulundu.

Tatil için geldiği Bodrum'da verdiği bikinili tekne pozu ile tepki çeken Süreyya Yalçın, çok üzüldü. Gelen tepkilerin ardından kısa süre sonra paylaşımını silen sosyetik güzel, yangın bölgesine TEMA Vakfı aracılığıyla 5 kamyon su, 5 kamyon ayran ve 5 kamyon buz yolladı.


ORMANLIK ALANLAR KÜLE DÖNDÜ

Antalya Manavgat'ta meydana gelen orman yangını kısa sürede büyümüştü. Daha sonra Marmaris, Bodrum, Adana, Fethiye ve Milas derken yangın kısa süre içerisinde büyüdü. 97 noktada çıkan yangını söndürmek için canla başla mücadele edilse de rüzgarın etkisi ile yüzlerce hektarlık alan küle döndü.


YANGIN BÖLGELERİNE YARDIM YAĞDI

Saklambaç'tan Ufuk Özcan'ın haberine göre; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yangının çıktığı gün Antalya'ya giderek devletin bütün imkanlarını seferber etti. Yangınların ardı arkası kesilmezken, nefes alamaz duruma gelmiş olsak da vefalı Türk halkı elinden geleni yaparak yangın bölgelerine tırlar ve kamyonlarla yardım kolileri gönderdi. Kimi yangını söndürmek için bu bölgeye gitti. Kimi de maddi ve manevi destek verdi.

Süreyya Yalçın


SOSYETİK GÜZEL GİZLİ YARDIMDA BULUNDU

Tüm bunlar olurken ABD'den, Bodrum'a tatile gelen Süreyya Yalçın, yangının ilk günü arka tarafından dumanların yükseldiği bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Sosyetik güzel, gelen tepkiler üzerine tatil karelerini kaldırdı. Fakat duyduğuma göre Süreyya Yalçın, ekibini seferber edip yangın bölgelerine gizlice 5 kamyon su, 5 kamyon ayran ve 5 kamyon da buz yollamış. TEMA'ya da gerekli fidan bağışında bulunan Süreyya Yalçın, yanlış anlaşıldığı için çok üzülmüş…

 

 

Verdiği tekne pozuyla tepki çekmişti! Süreyya Yalçın TEMA'ya yaptığı yardımlarla özür diledi ile ilgili etiketler Süreyya Yalçın Yangın Bodrum Manavgat TEMA orman yangınları ozan baran
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.