Uyanış Büyük Selçuk 2. bölüm full izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 2. bölüm full izle! Uyanış Büyük Selçuklu 2. bölüm tek parça izle bağlantısı full TRT 1'de. Sultan Melikşah'ın hayatını konu alan Uyanış Büyük Selçuklu 2. bölümü izlenecek. İşte, Uyanış Büyük Selçuklu 2. bölüm izleme linki ve detaylar haberimizde.

Uyanış Büyük Selçuklu 2. bölüm izle! Uyanış Büyük Selçuklu 2. bölüm full izle bağlantısı tek parça youtube üzerinden de izlenebilecek. Başrollerinde Buğra Gülsoy, Hatice Şendil ve Gürkan Uygun'un oynadığı Uyanış Büyük Selçuklu 2. bölüm izlenecek. Geçtiğimiz hafta 1. bölümüyle ekrana gelen Uyanış Büyük Selçuklu 5 Ekim Pazartesi akşamı 2. bölümüyle ekrana gelecek. İşte detaylar...

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 2. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU İLK BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sultan Alparslan'ın suikast sonucu hayatını kaybetmesi sonrası tahta geçen Melikşah'ın hayatını konu alan Uyanış Büyük Selçuklu 2. bölümüyle ekrana gelecek. işte geçtiğimiz hafta ilk bölümde yaşananlar...

Uyanış Büyük Selçuklu 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Selçuklular dışarıda Bizanslılar ve Fatimi Devleti ile durmadan çatışırken, içerde de Hasan Sabbah’ın başını çektiği Batıniler her tarafa yayılmış halde Selçuklu’yu içten içe kemiriyorlardır.

Melikşah’ın bu yolda en büyük destekçileri Nizamülmülk gibi liyakatli devlet adamları ve irfan sahibi kişiler olacaktır. Babasız büyüyen Sencer, Nizamülmülk’ün tedrisatından geçerek idealist bir kahramana dönüşür ve Melikşah’ın fedaisi olmayı başarır.

Diğer tarafta Karahanlı hanedanından gelen asil soylu Terken, Melikşah’ın hatunu olmanın verdiği güçle devlete hakim olmak istiyordur. Fakat onun bu ihtiraslarının karşısında devletin Baş Hatunu olan Melikşah’ın anası Seferiye, Melikşah’ın oğlu Tapar’ın Hatunu olan Gevher ve saraya gelişiyle dengeleri değiştirecek olan asil Türkmen kızı Elçin olacaktır.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.