Usta oyuncu hayatını kaybetti!

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Ekrem Gökkaya tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bir süredir kanser ile mücadele eden oyuncu 4 gün önce Bartın Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Ekrem Gökkaya vefat etti. Uzun süreden beri kanserle mücadele eden usta oyuncu 4 gün önce Bartın'da yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştı.

Usta oyuncu eşi ile birlikte Bartın İnkumu'nda yaşıyordu. Gökkaya, kanser hastalığının yanı sıra böbrek yetmezliği sebebiyle de tedavi görüyordu.

Usta oyuncu hayatını kaybetti!

EKREM GÖKKAYA KİMDİR?

1934'de Konya'da doğan Ekrem Gökkaya, İstanbul Erkek Lisesi ve Güzel Sanatlar Akademisi görsel sanatlar bölümünü tamamlamıştır. Bu şekilde memuriyet hayatına adım atmıştır. Diğer taraftan lise yıllarında pek çok müsamerede de sahne alan usta oyuncu 1959'da izleyiciyle bululan, "Ömrüm Böyle Geçti" adlı filmle de kamera karşısına geçmiş oldu.

1992' Kemal Sunal ile birlikte rol aldığı “Koltuk Belası” adlı filme kadar, 200 civarı sinema ve televizyon yapımında rol almıştır. Ayrıca Cem Film ve Cumhur Film'de de yapım yönetmenliği yaptı. Arzu Film'den başka hiçbir şirketle çalışmayan Kemal Sunal'ı kontrat yapmaya ikna edebilen ilk kişi de Ekrem Gökkaya'dır. Alev Gökkaya ile evli olan Ekrem Gökkaya, mesleği bıraktıktan sonra ise eşinin memleketi Bartın‘a yerleşti.

Ekrem Gökkaya Filmleri:

Turist Ömer Arabistan'da (1969)

Keloğlan'la Can Kız (1972)

Şeytan (1974)

Kılıç Aslan (1975)

Avanak Apdi (1978)

Korkusuz Korkak (1979)

Gerzek Şaban (1980)

Atla Gel Şaban (1984)

 

 

Usta oyuncu hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler ölüm vefat Yeşilçam Ekrem Gökkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.