Ünlü sunucu Simge Fıstıkoğlu'nun annelik sevinci!

Ünlü sunucu Simge Fıstıkoğlu ile eşi Emir Tavukçuoğlu'nun kız bebeği dünyaya geldi.

Ünlü sunucu Simge Fıstıkoğlu ile eşi Emir Tavukçuoğlu’nun kız bebeği dünyaya geldi. Doğum, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde 9 Mart 2020 Pazartesi günü saat 11:28’de gerçekleşti. Acıbadem Altunizade Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Habibe Seyisoğlu, 3 kilo 395 gram olarak dünyaya gelen İmge bebeğin ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.

simge fıstıkoğlu ile ilgili görsel sonucu

SİMGE FISTIKOĞLU KİMDİR?

Simge Fıstıkoğlu, 12 Aralık 1982'de İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Mesleğe 2006 yılında Habertürk'te spor spikeri olarak başladı. 2009 yılında spor müdürü olarak devam etti. 2011 yılında A Haber'e geçti. 2012 yılında Habertürk'e geçti. 1 Gün ve Gün Başlıyor programını hazırlayıp sundu. Burası Haftasonu programını da sunmuş olan Fıstıkoğlu, Show TV ile anlaşmış ve Yeni 1 Gün Programında haber sunuculuğu yapmıştır. Kaynak: Simge Fıstıkoğlu kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

Ünlü sunucu Simge Fıstıkoğlu'nun annelik sevinci! ile ilgili etiketler simge fıstıkoğlu Emir Tavukçuoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İran’da yas günü! Reisi için cenaze töreni düzenleniyor.... İşte ilk görüntüler!

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan için Tebriz'de cenaze töreni başladı.