Galatasaray oyuncusu Buğrahan Tuncer'den olaylı maç sonrası özür mesajı geldi!

Dün akşam en çok konuşulan konular arasında basketbol maçında Galatasaray forması giyen Buğrahan Tuncer tribünlere yaptığı uygunsuz hareketler nedeni ile linç edilmişti. Maç sonrası ise Buğrahan Tuncer özür diledi.

Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final üçüncü maçında Pınar Karşıyaka ve Galatasaray karşı karşıya geldi. Maçın son dakikalarına 4:33 kala Galatasaray'ın Buğrahan Tuncer'i beşinci faulünü alarak oyundan çıktı. Bu sırada tribünlerden gelen hakaretlere ve küfürlere sinirlenen Tuncer, tribünlere yönelik tepkisel bir hareket sergiledi. Bu olay, saha karışmasına ve Galatasaray'ın soyunma odasına çekilmesine neden oldu. Maç, tribünlerin boşaltılmasının ardından kaldığı yerden devam etti.

BUĞRAHAN TUNCER'DEN ÖZÜR GECİKMEDİ

Buğrahan Tuncer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, tribünlerden gelen hakaretler ve küfürler nedeniyle bir anlık öfkeyle yanlış bir davranışta bulunduğunu kabul etti. Her zaman örnek bir sporcu olmak için çabaladığını ve bu tür davranışlarda bulunmaması gerektiğinin farkında olduğunu belirtti. Yaşanan olaydan dolayı üzdüğü ve kırdığı herkesten özür dilediğini, sporun birleştirici ruhuna aykırı bu tür olayların bir daha yaşanmaması için olgunluk ve centilmenlik göstereceğine söz verdi.

ELEŞTİRİ YAĞDI

Buğrahan Tuncer'in özür dilemesi, sosyal medyada ve spor kamuoyunda çeşitli tepkilere yol açtı. Bazı kişiler Tuncer'in özür dilemesini samimi ve yerinde bulurken, bazı kişiler ise tribünlerin provokasyonlarına karşı daha sakin davranması gerektiğini savundu.

Galatasaray oyuncusu Buğrahan Tuncer'den olaylı maç sonrası özür mesajı geldi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.