Nagihan Survivor'da sakatlığından Aysu'yu sorumlu tuttu! Aysu'dan jet hızında yanıt geldi...

Nagihan, Survivor 2024 All Star yarışmasında parkur sırasında yaşadığı sakatlıktan Aysu'yu sorumlu tutuyor. Aysu ise bu suçlamaları reddediyor ve yaşanan durumun bir kaza olduğunu savunuyor.

Nagihan, parkurda Aysu ile yakın mesafeden koşarken Aysu'nun ayağına takıldığını ve dengesini kaybederek yere düştüğünü söylüyor. Bu düşüş sonucunda dizinden sakatlandığını ve yarışmaya devam edemeyecek duruma geldiğini ifade ediyor. Nagihan, Aysu'nun kendisini engellemek için kasıtlı olarak hamle yaptığını ve bu nedenle sakatlandığını düşünüyor.

AYSU'DAN YANIT GECİKMEDİ

Aysu, Nagihan'ın iddialarını kabul etmiyor ve yaşanan durumun bir kaza olduğunu savunuyor.
Aynı parkurda diğer yarışmacıların da koştuğunu ve kimsenin sakatlanmadığını belirtiyor.
Kendisinin Nagihan'ı engellemek gibi bir niyeti olmadığını ve üzgün olduğunu söylüyor. Temaslı bir oyunda sakatlık yaşanmadı dedi. Bunun dışında ciddi bir durum olsa ve hata yapsam Acun Bey'den nasıl bir ceza vermesini isterdi dedi.

ACUN ILICALI AÇIKLADI

Acun Ilıcalı, olaya müdahale ederek her iki yarışmacıdan da sakin olmalarını istedi. Görüntüleri inceledikten sonra Nagihan'ın yarışmaya devam edemeyecek duruma geldiğini ve diskalifiye olduğunu açıkladı.

Aysu'nun ise diskalifiye edilmediğini ancak soruşturma başlatıldığını ve gerekli görülürse ceza alabileceğini belirtti.

Nagihan Survivor'da sakatlığından Aysu'yu sorumlu tuttu! Aysu'dan jet hızında yanıt geldi... ile ilgili etiketler Nagihan Karadere Acun Ilıcalı Aysu Keskin
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.