Ünlü oyuncular müjdeyi verdi! 'Mavi Boncuk' filmi tekrardan mı çekiliyor?

Ahmet Kural ve Murat Cemcir, ünlü komedyen Şahan Gökbakar ile birlikte bir filmde yer alabileceklerinin müjdesini verdi

Bip Magazin'e röportaj veren Ahmet Kural ve Murat Cemcir, ortak bir proje için Şahan Gökbakar ile görüştüklerini belirterek birlikte bir filmde yer alabilecekleri açıkladı.

'EFSANE OLUR'

En büyük hayallerinin ise Şafak Şezer, Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz'ın birlikte oynadığı bir film çekmek olduğunu söyleyen ikili ''Düşünsenize beşimizi yan yana, efsane olur. Düşünsenize birlikte 'Mavi Boncuk'

çektiğimizi'' dedi.

040120171116347122621_3.jpg

'BİRBİRİMİZİ SEVDİĞİMİZ İÇİN YAN YANAYIZ'

Tüm film ve dizi projelerinde birlikte rol alan Murat Cemcir ve Ahmet Kural, zorunda oldukları için değil birbirlerini sevdikleri için birlikte çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Ünlü oyuncular müjdeyi verdi! 'Mavi Boncuk' filmi tekrardan mı çekiliyor? ile ilgili etiketler film Ahmet Kural Şahan Gökbakar çalgı çengi mavi boncuk beraber oynarız muratcemcir recep ivedik
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.