Ünlü oyuncu Özge Özder bebeğinin cinsiyetini açıkladı!

Şarkıcı Sinan Güleryüz ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Özge Özder, bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Özder, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kızlarını kucaklarına almaya hazırlandıklarını ifade etti

2018'de şarkıcı Sinan Güleryüz ile evlenen oyuncu Özge Özder, annelik heyecanı yaşadığını duyurdu.

42 yaşındaki Özder'in beş aylık hamile olduğu öğrenildi.

Sevenlerinden gelen tebrik mesajlarına teşekkür eden Özge Özder, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bebeklerinin cinsiyetini de açıkladı.

Eşi ile birlikte çekilen karesini yayınlayan Özder, kızları olacağını ifade etti.

"SİZLERİN DUALARI, İYİ ENERJİSİ EŞLİĞİNDE GELİYOR KIZIMIZIN MÜJDELİ HABERİ"

"Bazen ne diyeceğini, nasıl diyeceğini bilemiyor insan" ifadelerini kullanan oyuncu, yayınladığı gönderide şunları söyledi:

"Kelimeler yetersiz kalıyor. Hep en güzel dilekleriniz, hatta istekleriniz içindeydi bizden bir bebek haberi almak... Hep 'Çoğalın' dediniz bizi sevenler olarak... Biz aslında hep çoktuk kendimize ve hatta taştık kendi içimizde ama şimdi kısmetse daha da çoğalıyoruz işte...

Sizlerin de duaları, iyi enerjisi ve sevgisi eşliğinde geliyor kızımızın müjdeli haberi... İnanıyorum ki bizim bu zor döneme denk gelen yolculuğumuz kara kalplere inat, yine iyi kalplerinizin ve iyi dileklerinizin enerjisini kuşanıp en güzel şekilde tamamına erecek..."

Ünlü oyuncu Özge Özder bebeğinin cinsiyetini açıkladı!

Çift, bebek haberlerine ünlü arkadaşlarının da yer aldığı bir video ile açıklık getirmişti.

 

Ünlü oyuncu Özge Özder bebeğinin cinsiyetini açıkladı! ile ilgili etiketler Hamile Özge Özder Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.