Ünlü model Ally Rhodes, Chelsea'ye uygulanan yaptırımlara tepki gösterdi!

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'ye uygulanan yaptırımlara ünlü taraftar ve model Ally Rhodes tepki gösterdi. Rhodes yaptığı paylaşımda, 'Yaptırım olsun ya da olmasın, Londra mavidir ve sonsuza kadar mavi kalacaktır' ifadelerine yer verdi.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları Rusya'nın en önemli iş insanlarından Roman Abramovich'i olumsuz etkiledi. İngiltere'de hükümetin aldığı kararlar sonrası mal varlığı dondurulan Roman Abramovich, Chelsea'yi satılığa çıkardı.

İngiltere'de hükümetin aldığı karar sonrası Chelsea'nin ticari faliyetleri askıya alındı. Kulübün resmi satış mağazalarında ürün satışı yasaklandı. 

İngiliz hükümetinin yaptırımlarının ardından Maviler'in forma göğüs sponsoru Three, sözleşmeyi askıya aldı. Anlaşmaya göre Chelsea, Three ile sponsorluğundan yıllık 40 milyon sterlin kazanıyordu. 3 senelik anlaşma 120 milyon sterlin değerindeydi.

Ünlü model Ally Rhodes, Chelsea'ye uygulanan yaptırımlara tepki gösterdi!

Chelsea tüm bu olumsuzluklar kulübü kötü etkilerken takımın taraftarları da ayağa kalktı. Tüm taraftar grupları 'Kulübü rahat bırakın' açıklamaları yaparken OnlyFans modellerinden koyu Chelsea taraftarı Ally Rhodes de bir çağrı yaptı.

Ünlü model Ally Rhodes, Chelsea'ye uygulanan yaptırımlara tepki gösterdi! - Resim : 2

Taraftarı olduğu Chelsea'nin hiçbir maçını kaçırmayan ve yaptığı paylaşımlarla takımına desteğini sürekli olarak gösteren Rhodes'de son yaptırımlar sonrası sessiz kalmadı. 

Rhodes, Abramovich'ten dolayı kulübü gelen son yaptırımlar sonrasında şunları söyledi; 'Ortada Chelsea Futbol Kulübü'ne karşı bir gündem var. Her zaman vardı, her zaman olacak.' dedi.

Ünlü model Ally Rhodes, Chelsea'ye uygulanan yaptırımlara tepki gösterdi! - Resim : 3

Her ne olursa olsun kulübüne desteğini sonun kadar göstereceğini belirten Rhodes, 'Yaptırım olsun ya da olmasın, Londra mavidir ve sonsuza kadar mavi kalacaktır.' diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Ünlü model Ally Rhodes, Chelsea'ye uygulanan yaptırımlara tepki gösterdi! ile ilgili etiketler Chelsea Ally Rhodes
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.