Geçirdiği kaza sonrası sağlık durumunu paylaştı! "Mama ile besleniyorum"

Los Angeles'ta yaklaşık üç hafta önce geçirdiği trafik kazası sonucu kaburgaları kırılan ve günlerdir de yoğun bakımda olan Yeşilçam'ın efsane ismi Ahu Tuğba'nın son durumu ortaya çıktı. İşte Ahu Tuğba'dan gelen o açıklama...

Uzunca bir süredir Amerika'da kızıyla beraber gözlerden uzak yaşayan Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ahu Tuğba, geçtiğimiz haftalarda Los Angeles'da ağır bir trafik kazası geçirmişti.

Kazanın ardından kaburgalarının kırıldığı belirtilen ve Katolik Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındığı öğrenilen ünlü isim, günlerdir yoğun bakımda tutuluyordu.

Ahu Tuğba'nın yoğun bakımdan çıkarıldığı ve nihayet taburcu olduğu öğrenildi. Evinde tedavi göreceği ve 15 gün sonra fizik tedaviye başlayacağı öğrenilen Tuğba, magazinsortie.com'dan Olcay Ünal Sert'e konuştu.

Hala şokta olduğunu ve elini bile kaldıramadığını belirten Tuğba, "İlaçlar ağır geliyor. Yemek yiyemiyorum, mamayla besleniyorum." dedi. 

Ahu Tuğba şunu söyledi:

Doktorlar geçer diyor ama moralim sıfır.

Geçirdiği kaza sonrası sağlık durumunu paylaştı! "Mama ile besleniyorum" ile ilgili etiketler Ahu Tuğba Trafik kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.