UNFI coin nedir? Nasıl alınır?

Kripto para piyasasındaki çeşitlilik ve buna bağlı araştırmalar her geçen gün hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, UNFI en çok araştırılan birimler arasında yer alıyor. Peki, UNFI coin nedir? Nasıl alınır? Ayrıntılar haberimizde...

Utrade merkezi olmayan otonom piyasa yapıcısı (AMM) sayesinde manipülasyondan uzak ve gerçek zamanlı alım-satım işlemlerinin yapılması hedefliyor. Utrade ürünü, aslına bakılırsa Unifi Protocol DAO’nun akıllı kontratlarının ilki olarak kabul ediliyor. Bu çerçevede, "UNFI coin nedir? Nasıl alınır?" Detaylar haberimizde... 

UNFI coin nedir? Nasıl alınır?

UNFI COIN NEDİR?

Bu büyük ve kritik ekosistemin kripto para olarak parçası olarak UNFI de ekosistem büyüdükçe değeri de artıyor. Ekosistem içerisinde yer alan her bir işlem için UNFI kullanılması gerekiyor. Ayrıca yatırımcılar, UNFI staking yaparak ek kazanç da elde edebilmektedir.

UNFI, piyasa değerlerinin toplamına bakıldığında 436. sırada yer almaktadır. Son 24 saat içerisinde %8 düşüş yaşayan Unifi Protocol DAO, yine de 21 milyon doların üzerinde toplam piyasa değerine sahiptir. Kripto para projesinin toplam arzı 10.000.000 olarak belirlense de dolaşımda 2.706.577 UNFI bulunuyor. 24 saat içerisinde hacmin %93 oranında artması ise projenin dikkatleri çektiğini kanıtlıyor.

UNFI’nin yol haritasına bakıldığındaysa önümüzdeki aylarda farklı blockchain ağlarıyla ortaklıklar düşünüldüğü görülebilmektedir. DeFi sektörünün oldukça popüler olduğu bu günlerde UNFI gibi farklı ağlar arası etkileşimin mümkün olmasını sağlayan projelerin önemi de gün geçtikçe artabilir.

UNFI COIN NASIL ALINIR?

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, UNFI’yi kısa bir süre önce listesine dahil etti. Listeye dahil edilmesinin ardından ise rekor bir fiyat artışı yakalayan UNFI, kolayca ve rahatlıkla Binance üzerinden alınabilir ve satışı gerçekleştirilebilir.

 

UNFI coin nedir? Nasıl alınır? ile ilgili etiketler UNFI
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.