Uçuş Ekibi filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

4 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Uçuş Ekibi adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Uçuş Ekibi hangi kanalda? Uçuş Ekibi oyuncuları kimlerdir?

4 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Uçuş Ekibi adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Uçuş Ekibi 2016 yılında vizyona girmiştir..

UÇUŞ EKİBİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Volkanik bir adada deprem olduğunu öğrenen uçuş ekibinin kurtarma görevini üstlenmesi ile yaşadıkları zorlu mücadeleyi konu ediyor. Genç bir pilot, düzene itaat etmemesi üzerine askeri hava kuvvetlerinden kovulur. Sivil bir hava yolu şirketinde ikinci pilot olarak çalışmaya başlar. Sert bir karaktere sahip olan pilot meslektaşları ile pek de iyi anlaşamaz. Asya’ya çıktıkları bir yolculuk onun uçuş ekibinin hayatının değişmesine neden olur. Uçuş sırasında volkanik bir adada deprem olduğunu öğrenince zor bir karar vererek kurtarma görevini üstlenir. Ekip, başarılı olup insanları felaketten kurtarabilecek midir? Onların bu görevi yerine getirebilmesinin tek koşulu bir takım halinde çalışmalarıdır.,

Uçuş Ekibi filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

UÇUŞ EKİBİ FİLMİNİN OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Nikolay Lebedev

Oyuncular: Vladimir Mashkov, Agne Grudyte, Sergey Shakurov

Tür: Aksiyon, Dram

Yapım Yılı: 2016 / 2s 3dk

Uçuş Ekibi filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film ATV Uçuş Ekibi konusu özet oyuncuları kimdir yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.