Üç Kız Kardeş 3. Bölüm Fragmanı! Türkan Babasına Gerçekleri Anlatacak mı?

İclal Aydın'ın kitabından uyarlanan ve kısa sürede dikkat çeken Üç Kız Kardeş 3. bölüm fragmanı ile yine heyecan yarattı.Türkan, Somer'in söyledikleri sonrasında yıkılmıştır. Derdini kimseye anlatmadığı için içten içe yalnızlıkla da savaşmaktadır. Babası ise kızında bir değişiklik olduğunu anlar. Türkan gerçekleri anlatacak mı? İşte Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı...

Üç Kız Kardeş 3. bölüm fragmanı yine heyecana neden oldu. İclal Aydın'ın aynı adlı kitabından uyarlanan dizinin son bölümünde Türkan, Somer'in anlattıkları sonra adeta yıkıldı. Yalnızlıkla savaşan Türkan öğrendiği gerçekleri babasına anlatacak mı? Üç Kız Kardeş 3. Bölüm Fragmanı! Türkan Babasına Gerçekleri Anlatacak mı? İşte detaylar...

ÜÇ KIZ KARDEŞ 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Türkan, Derya ve Dönüş isimli üç kız kardeşin hikayesini ekrana getiren dizininin gelecek haftaki bölümünde Türkan'ın babası ile olan karşılaşması damga vuracak.

Üç Kız Kardeş 3. Bölüm Fragmanı! Türkan Babasına Gerçekleri Anlatacak mı?

Somer ve Türkan ilişkisinin giderek dallanıp budaklandığı Üç Kız Kardeş 3. bölümünde Türkan'ın babası gerçekleri öğrenecek mi?

Üç Kız Kardeş 3. bölümü gelecek Salı akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

 

Üç Kız Kardeş 3. Bölüm Fragmanı! Türkan Babasına Gerçekleri Anlatacak mı? ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.