Tuba Büyüküstün, gözlerden uzak büyüttüğü ikizleri Toprak ve Maya'yı paylaştı! Annelerine olan benzerliği dikkat çekti!

Son dönemlerde "Zeytin Ağacı" dizisindeki oyunculuğuyla dillerden düşmeyen Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabı üzerinden gözlerden uzak büyüttüğü ikiz kızları Toprak ve Maya'yı paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları, Büyüküstün'ün 2017'de boşandığı Onur Saylak ile evliliğinden olan kızları için, "Annelerinin aynısı olmuşlar" yorumlarında bulundu.

Zeytin Ağacı'nın güzel oyuncusu Tuba Büyüküstün sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Oyuncu Onur Saylak ile evliliğinden olan ikiz kızları Maya ve Toprak ile son olarak poz veren Büyüküstün hayranlarından beğeni aldı.

İKİZ KIZLARIYLA PAYLAŞIM YAPTI

Kızlarını gözlerden uzak yetiştirmeye çabalayan Tuba Büyüküstün, ikizleri Maya ve Toprak ile selfie çekti.

Tuba Büyüküstün, gözlerden uzak büyüttüğü ikizleri Toprak ve Maya'yı paylaştı! Annelerine olan benzerliği dikkat çekti!

"ANNELERİNİN AYNISI OLMUŞLAR"

Tuba Büyüküstün'ün ikiz kızları Maya ve Toprak'ın son halini görenler "Annelerine benziyorlar", "Büyüdükçe Tuba oluyorlar", "Annelerinin aynısı olmuşlar" yorumlarında bulundu.

 

 

Tuba Büyüküstün, gözlerden uzak büyüttüğü ikizleri Toprak ve Maya'yı paylaştı! Annelerine olan benzerliği dikkat çekti! ile ilgili etiketler Tuba Büyüküstün Onur Saylak ikiz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.