Trabzonspor- Kızılyıldız maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Trabzonspor-Kızılyıldız maçının muhtemel 11'leri

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci hafta maçında Sırbistan ekibi Kızılyıldız ile karşılaşacak. UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında Ferencvaros'a 3-2 yenilen Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki galibiyet hasretine Kızılyıldız karşısında son vermek istiyor. Peki, Trabzonspor - Kızılyıldız maçı saat kaçta? Hangi kanalda? İşte Trabzonspor-Kızılyıldız maçının muhtemel 11'leri...

Trabzonspor Kızılyıldız maçı için beklenen gün geldi çattı. Lig ve Avrupa'da sezona istediği gibi başlayamayan son şampiyon Trabzonspor, Sırbistan ekibi Kızılyıldız'ı mağlup edip çıkışa geçmek istiyor. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, ilk maçında mağlup olmuştu. Trabzonspor'da hedef galibiyeti almak. Trabzonspor - Kızılyıldız maçı ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Peki, Trabzonspor - Kızılyıldız maçı canlı hangi kanalda? Saat kaçta?

TRABZONSPOR-KIZILYILDIZ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci hafta maçında 15 Eylül Perşembe günü Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'ı konuk edecek. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 19.45'te başlayacak olan mücadele Exxen dijital platformundan canlı ve şifreli olarak yayınlanacak.

TRABZONSPOR-KIZILYILDIZ MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Hamsik, Naci, Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez.

Kızılyıldız: Borjan, Erakovic, Milunovic, Dragovic, Srnic, Kanga, Sanogo, Rodic, Bukari, Katai, Pesic.

Trabzonspor- Kızılyıldız maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Trabzonspor-Kızılyıldız maçının muhtemel 11'leri ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Abdullah Avcı UEFA Avrupa Ligi kızılyıldız
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.