Beşiktaş yeni sportif direktörünü Almanya'da buldu! Hasan Arat resmi teklifini yaptı

Sportif direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat, Almanya'da çalışmalarını sürdürüyor. Siyah beyazlı takım, Bayer Leverkusen'de görev alan Devin Özek'e resmi teklifte bulundu.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, sportif direktör ve teknik direktör arayışları için Almanya'da temaslarını sürdürüyor.

Siyah beyazlıların gündeminde sportif direktörlük görevi için, Bundesliga'da sezonu şampiyon tamamlamayı garantileyen Bayer Leverkusen'in Futbol A takım direktör yardımcısı Devin Özek bulunuyor.

DEVİN ÖZEK BEŞİKTAŞ'TAN 2 GÜN SÜRE İSTEDİ

TRT Spor'un haberine göre; Beşiktaş, Özek'e resmi teklifte bulundu. 29 yaşındaki Özek, siyah beyazlılardan bu teklifi düşünmek için 2 gün süre istedi.

DEVİN ÖZEK KİMDİR?

1995 yılında Almanya'nın Münih kentinde doğan Devin Özek, futbolculuk kariyerinde Ismaning, Wolfratshausen, 1865 Dachau ve 1860 Rosenheim gibi Almanya'nın alt lig takımlarında forma giydi.

2021 yılında Leverkusen'de scout olarak göreve başlayan Özek, Alman kulübünde daha sonra uluslarası ilişkiler çalışanı pozisyonunda görev aldı.

Antrenörlük B lisansı da bulunan Devin Özek, 1 Temmuz 2022'den bu yana Leverkusen'de futbol A takım direktör yardımcısı olarak bulunuyor.

Beşiktaş yeni sportif direktörünü Almanya'da buldu! Hasan Arat resmi teklifini yaptı ile ilgili etiketler Hasan Arat Beşiktaş