Real Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler kararı!

Arda Güler, Real Madrid antrenörü Carlo Ancelotti'nin dikkatini çekti. Teknik adam Güler'e ilk 11'de forma fırsatı verecek.

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler Carlo Ancelotti'nin kararıyla yeniden ilk 11'de forma giyecek. İddialara göre, tecrübeli teknik adam genç futbolcuya Cadiz maçında ilk 11'de şans verecek.

ARDA GÜLER SOCIEDAD PERFORMANSIYLA KENDİNİ GÖSTERDİ

Arda Güler, Real Sociedad karşısında gösterdiği performansla takımının galibiyetinde büyük rol oynamıştı. Bu maçın ardından antrenmanlarda da gösterdiği başarılı performans, Carlo Ancelotti'nin dikkatini çekti. Arda Güler'in gösterdiği gelişim, gelecek maçlarda daha fazla forma şansı bulaması için Ancelotti'ye adeta mesaj oldu.

Defensa Central'de yer alan habere göre, Carlo Ancelotti, Arda Güler'e özel bir görüşme yaparak Cadiz maçında ilk 11'de oynama şansı vereceğini belirtti. Bu müjdenin ardından Arda Güler'in büyük bir sevinç yaşadığı ve daha fazla sorumluluk almak için sabırsızlandığı ifade edildi.

Cadiz maçında ilk 11'de sahaya çıkacak olan Arda Güler, aynı zamanda Santiago Bernabeu'da ilk kez bir La Liga maçında ilk 11'de forma giyme şansını yakalayacak.

 

Real Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler kararı! ile ilgili etiketler Arda Güler
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.