Dursun Özbek: "Hep sahanın içinde kalmaya çalıştık, bu duruşumuz aynı şekilde devam edecek"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 1905 GSYİAD'ın düzenlediği organizasyonda Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) tarafından düzenlenen "Galatasaray'da Yılın Sporcusu" ödül töreni gerçekleştirildi.

RAMS Park Özhan Canaydın Salonu'nda düzenlenen törene, Kulüp Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ve yönetim kurulu üyeleri, Futbol A takımı teknik direktörü Okan Buruk, GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, dernek üyeleri ve sporcular katıldı.

Organizasyonda "Onur" ödülüne futbol A takımı kalecisi Fernando Muslera, "Yılın Erkek Sporcusu" ödülüne futbol A takımı oyuncuları Dries Mertens ve Barış Alper Yılmaz, "Yılın Kadın Sporcusu" ödülüne de milli voleybolcu İlkin Aydın layık görüldü.

Başkan Dursun Özbek, törende yaptığı açıklamada, GSYİAD'ın her zaman Galatasaray'ın yanında olduğunu söyledi.

Derneğin, Galatasaray'ın dertleriyle dertlenen bir yapısı olduğunu ifade eden Özbek, "Yaptıkları bu aktiviteler, Galatasaray'ın birlik beraberliğine katkı veren aktiviteler. Bunlar camia için çok önemli. Basına taşındığı için de bu organizasyonlar, Galatasaray'ın daha iyi anlaşılması için çok önemli. Onun için kendilerine buradan büyük bir teşekkür ediyorum. Galatasaray'ın başarısı demek Galatasaray için formasını terleten sporcularımızın emeğinin ne kadar yüksek olduğunu anlamak demektir." diye konuştu.

Galatasaray'ın başarısında büyük payın oyunculara ait olduğunun altını çizen Özbek, şunları kaydetti:

"Yönetimler bu başarı çizgisine yol açmak için elinden geleni yapmak zorundadır. Biz de yaklaşık 2 seneyi bulan bir yönetim kuruluyuz. 25 Mayıs'ta seçimimiz var, yeni bir yönetim iş başında olacak. Bugüne kadar Galatasaray formasını terleten oyuncularımızın önünü açmak için her şeyi yaptığımızı düşünüyorum. Çok zor bir sezonu sonlandırmak üzereyiz. Yaklaşık bir ayımız var. Bazı spor dallarında ligler bitti. Şimdi en önemlisi futbol. Orada da devamlı saha içinde kalma arzusuyla mücadeleyi saha dışına çıkarmamak üzere hep sahanın içinde kalmaya çalıştık. Bu duruşumuz aynen devam edecektir. Başarılı olan sporcularımızı tekrar tebrik ediyorum."

Dursun Özbek: "Hep sahanın içinde kalmaya çalıştık, bu duruşumuz aynı şekilde devam edecek" ile ilgili etiketler Dursun Özbek Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.